icon

Uplakané 6 týždňové bábo

saty.predaj
24. aug 2018

Ahojte mamicky mate aj vy niektora take strasne urevane babatko, ze chce byt cely den na rukach. Ani spat nevie v postielke cez den? Moja sa po polozeni do postielky zobudi do 7 minut. Dakujem

Strana
z2
marvin1234
24. aug 2018

@saty.predaj o to by neslo, ale ja som napriklad nemala mlieko. Tak som vsetky tie veci robila. Nosila, mojkala. Mlieko mam...a take dieta. Ja nelutujem (nie koli kojeniu, celkovo), hoci obcas je to tazke.

marvin1234
24. aug 2018

@saty.predaj a inak aj plakat som nechala. Malo to opacny efekt

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@mmoni89 dakujem

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@kvetinka75 dakujem

zonjushe
24. aug 2018

Poradim len jedno,vydrzat..mas nadej,ze raz to prejde..dcerka taka bola,velmi narocne dieta..ked sa mi narodil syn,nechapala som,ze nereve,ze aj ked nespi,kludne lezi v postielke,no proste uplny opak..dnes ma dcerka 6 rokov a uz len s usmevom spominame,aky to bol s nou zahul 😂

yoxinka
24. aug 2018

@saty.predaj
Mala som také deti 2. Prvý spával len v šatke alebo v manduce cez deň. Ja som nebehala kilometreeeee, všetky spánky len na mne. Druhé dieťa bolo to isté, len šatka alebo manduca. Keď som ich zložila, hneď boli hore a nervózne urevané deti, nestálo mi zo za to. Zvykla som si na to a brala som to tak ako to bolo. Pri prvom som mala nervy, ale keď už som mala druhé, vedela som, že to skončí, tak som neriešila. Syn začal spávať v kočíku 8mesačný, dcéra 6mesačná. Ale najprv len v idúcom, inak hneď hore, potom som už len pohojdala na balkóne a spali. Ja na deti, ktoré ženy dajú do postieľky a oni tam zaspia a spia kukám ako na paranormálny jav.

monro
24. aug 2018

moja bola urevana do pol roka. ani neviem ako som to vydrzala😂

shades3
24. aug 2018

Pri prvej dcerke zabralo dojcit ju v deke, s ktorou som ju polozila potom do postielky - ich casto budi to, ze postielka ma chladnejsiu teplotu. A pri synovi teraz zavinut - neverila som na to, ale skusila som ked mal 6 tyzdnov zavinut do plienky a zrazu sa prestal metat a ochkat, zavrel oci a zaspal. Tak uz mam zavinovacku kupenu 👍👍👍👍

dextella14
24. aug 2018

@saty.predaj áno, aj my sme mali také bábätko.. celý deň len na rukách. Spávala len v kočíku alebo na prse.. potom sa to celkom ukludnilo do cca 4 mes.. ale už ani to nie je realita v poslednej dobe 😳

shades3
25. aug 2018

@saty.predaj dnes zavinuty o odmej vecer, spal do 1:40... teraz zavinam na dalsi spanok..

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@shades3 zlaty 🙂 nasa nechce cumel. Tu zavinovacku mam aj ja. Summer infant. Aj cez den davate do zavinovacky?

marvin1234
25. aug 2018

@shades3 och to je parada, my sme perinkovali ale potom zacalo byt horuco tak som kupila takuto ulitku a to mi ovrieskal ☹

eva8
25. aug 2018

@saty.predaj skús si ľahnúť vedľa nej. Keď hlboko zaspí, nezobudí sa po tvojom odchode a ty oddýchnutá stihneš skôr porobiť zameškané

shades3
25. aug 2018

@saty.predaj cez den nie, ked ho starsia neotravuje, tak spi cez den super.... lebo viac papa cez den podla mna..

shades3
25. aug 2018

@marvin1234 iha... no my mame aj v horucavach chladok v byte, mame stale zavrete drevene okenice, tak asi to pomaha..

jannyr
25. aug 2018

@saty.predaj náš malý tiež nechcel ležať, iba sa na rukách nosiť. Potom sme zistili, že má reflux a koliky, preto bol stále mrzutý. Pomohol nám coliprev pred každým kojením a klinový vankúš v postieľke a aj v kočíku. Doteraz tak spáva ( 4,5 mesiaca má) klinový vankúš a nohy vyložene na vankúši, alebo zrolovanej deke, aby nemal bruško natiahnuté. Pretáčať na bruško sa začal pred mesiacom a aj to pomáha, jednak sa vyprdí a na druhej strane sa tak unaví a lepšie potom spí.

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@shades3 tak ona cely den chce byt na rukach. Nevie zaspat v kociku alebo postielke.

domak2
25. aug 2018

@saty.predaj ak nemas okrem neho dalsie tri deti, tak sa na vsetko vykasli a kludne ho na tych rukach maj, za chvilku pojde do skoly a ani si nepomenies 😀 . Deti sa rozmaznavaju uplne inak. Urcite nie v par mesiacoch tym ze su pri mame ☺

eva8
25. aug 2018

@saty.predaj skúsila si si s ňou ľahnúť na veľkú posteľ a rukou ju objať? Potom keď hlboko odfukuje odísť, opatrne urobiť ohrádku z rolovaných vašich paplónov, cítilaby aj vašu vôňu. Aby si ju mala pod kontrolou, baby kameru namontovať

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@domak2 len dve :D

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@jannyr kupim coliprev 🙂

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@eva8 to s vecami okolo som skusala ale tiez to nezabralo. Ved uz len 2 mesiace a byde lepsie : D

nikuska_1303
25. aug 2018

A nechcem byt mudra, ale skúšaj skusaj cumel...je to veľký pomocník, no zlý pan...v rozumnej miere si s nim velmi pomozes do budúcna..nasa az po par týždňoch vzala cumel...len skusaj

saty.predaj
autor
25. aug 2018

@nikuska_1303 skusam ale jej po chvili vypadne. Tak ju skor utisim bez neho lebo ked ho strati som na zaciatku :(

sono2
25. aug 2018

@saty.predaj veď je malička, čo čakáš? Nechápem. Buď stále pri nej, potrebuje ťa. Dojci nonstop. Neprekladaj. Radšej odid z postele kde dojcis, okolo 3 mesiacov bude lepšie. Plače lebo nemá pohodu.

zuzuliennka1
28. aug 2018

nerozumiem tejto otazke....fakt, co cakas od 6 tyzdnoveho babatka? potrebuje ta - ved s tebou bolo nonstop 9mes, a necakaj, ze “este 2 mes a to prejde” alebo “kym si sadne” - nechcem ta strasit, ale po 2 mes. to prejst nemusi, naopak, moze to byt este horsie - babatka maju v tom obdobi cca aj separacne krizy a nas skoro 9mes. syn este nesedi 😉 nemas nic ine teraz na robote, len sa venovat babatku. tak s snou proste bud nonstop, spite spolu, aj cez den... mne tiez maly zaspi niekedy len na rukach a hodinu som vyradena - tak sedime na sedacke a kukam telku

Strana
z2