Uspávanie štvormesačného dieťaťa na prsníku
Ahojte, je táto forma uspávania podľa vas ok? V kočíku nechce spat, v aute tiež nie, vždy len nakojim a tak spinka. V noci krásne celu noc. Len chcem vedieť či toto môžem takto robiť aj dlhodobo (ma 4 mesiace). Ďakujem 🙂
Ja som ju tak uspavala do 17m. Potom mi to uz bolo neprijemne, odstavila som ju a naucila sa zaspavat inak. S muzom a perinkou. Ale neslo to hned.
Samozrejme, pokial ti to bude vyhovovat. Moj syn ma skoro 11 mesiacov a najpohodlnejsie zaspi na cicke. A mne je to velmi pohodlne lezkat s nim v posteli a nemusiet kociarovat😃
to uz je na tebe, ci to takto bude dlhodobo vyhovovat - ono takmer kazde dieta ma nejaku spankovu asociaciu napr. prso, flasa, decka, ruky, fit lopta, hladkanie a pocas tych prvych mesiacov, rokov len nahradzame jednu druhou 🙂 ja osobne som sice mojho maleho kojila ale nevedela som si predstavit zaspavanie na prse, pripadne, ze by mi na tom prse hodinu visel a proste celkovo, ze bezo mna doma a mojho prsa by bola sodoma gomora (ale on ani nikdy nebol cickos, najedol sa expresne a vybavene) ale ak tebe to vyhovuje a si s tym okej, tak potom urcite ano 🙂
Moja má rok .Keď je unavená ,hneď pýta prsník..inak zaspať nevie .Som s tým v pohode ,určite je to lepšie ,ako v noci hodiny nosiť ,kolísať a zaspávať s plačom
Ja to tiež tak robím s 9mesacnou🤷♀️ zatiaľ vyhovuje, ale desim sa toho keď to budem chcieť uťať...
Ešte je malinká,môže si to zmeniť a môže sa naučiť časom aj inak zaspavať.. my teda nezaspávame na prse, ale robim to niekedy tak, že už keď len dudluje a nepapá tak normalne vytiahnem prso a dam jej cumel a ona je s tym uplne v pohode. Ale ide to len za predpokladu ze je hladna😂 inak prsnik ani nechce
Starsia na noc do viac ako 2 rokov zaspavala na prsniku,postupne to preslo tak,ze sa nakojila a zaspala pri tatikovi..cez den do 2.5 roka,to uz som bola tehotna,kojenie mi bolo neprijemne,mliecko doslo..postupne sa odstavila a uz cez den nespala..mladsia ma 1r9m a inak nezaspi,len vynimocne v kociku..ak to Tebe tak vyhovuje,je to v pohode 🙂
Samozrejme kym to vyhovuje aj tebe aj babatku tak je to uplne v poriadku ako dlho len chces. Aj ja tak uspavam a mne aj malemu to vyhovuje, ostatne neriesim 🙂

@beatrice1111 moj ma 14mes a zaspáva na prsníku, rano ked sa zobudí ešte hodinu vysí na cickách, cez den pred spanim tiež to potrebuje