icon

Uspávanie štvormesačného dieťaťa na prsníku

beatrice1111
13. júl 2022

Ahojte, je táto forma uspávania podľa vas ok? V kočíku nechce spat, v aute tiež nie, vždy len nakojim a tak spinka. V noci krásne celu noc. Len chcem vedieť či toto môžem takto robiť aj dlhodobo (ma 4 mesiace). Ďakujem 🙂

ildiko36
13. júl 2022

@beatrice1111 moj ma 14mes a zaspáva na prsníku, rano ked sa zobudí ešte hodinu vysí na cickách, cez den pred spanim tiež to potrebuje

tara42
13. júl 2022

Ja som ju tak uspavala do 17m. Potom mi to uz bolo neprijemne, odstavila som ju a naucila sa zaspavat inak. S muzom a perinkou. Ale neslo to hned.

majlo1234
13. júl 2022

Samozrejme, pokial ti to bude vyhovovat. Moj syn ma skoro 11 mesiacov a najpohodlnejsie zaspi na cicke. A mne je to velmi pohodlne lezkat s nim v posteli a nemusiet kociarovat😃

petamich
13. júl 2022

to uz je na tebe, ci to takto bude dlhodobo vyhovovat - ono takmer kazde dieta ma nejaku spankovu asociaciu napr. prso, flasa, decka, ruky, fit lopta, hladkanie a pocas tych prvych mesiacov, rokov len nahradzame jednu druhou 🙂 ja osobne som sice mojho maleho kojila ale nevedela som si predstavit zaspavanie na prse, pripadne, ze by mi na tom prse hodinu visel a proste celkovo, ze bezo mna doma a mojho prsa by bola sodoma gomora (ale on ani nikdy nebol cickos, najedol sa expresne a vybavene) ale ak tebe to vyhovuje a si s tym okej, tak potom urcite ano 🙂

mamkalentedkova
13. júl 2022

Moja má rok .Keď je unavená ,hneď pýta prsník..inak zaspať nevie .Som s tým v pohode ,určite je to lepšie ,ako v noci hodiny nosiť ,kolísať a zaspávať s plačom

lamonita
13. júl 2022

Ja to tiež tak robím s 9mesacnou🤷‍♀️ zatiaľ vyhovuje, ale desim sa toho keď to budem chcieť uťať...

ls56
14. júl 2022

Ešte je malinká,môže si to zmeniť a môže sa naučiť časom aj inak zaspavať.. my teda nezaspávame na prse, ale robim to niekedy tak, že už keď len dudluje a nepapá tak normalne vytiahnem prso a dam jej cumel a ona je s tym uplne v pohode. Ale ide to len za predpokladu ze je hladna😂 inak prsnik ani nechce

tani777
14. júl 2022

Starsia na noc do viac ako 2 rokov zaspavala na prsniku,postupne to preslo tak,ze sa nakojila a zaspala pri tatikovi..cez den do 2.5 roka,to uz som bola tehotna,kojenie mi bolo neprijemne,mliecko doslo..postupne sa odstavila a uz cez den nespala..mladsia ma 1r9m a inak nezaspi,len vynimocne v kociku..ak to Tebe tak vyhovuje,je to v pohode 🙂

queen_el
14. júl 2022

Samozrejme kym to vyhovuje aj tebe aj babatku tak je to uplne v poriadku ako dlho len chces. Aj ja tak uspavam a mne aj malemu to vyhovuje, ostatne neriesim 🙂