Už dva týždne v noci nespíme
Prosím, pomôžte mi🙏 Ja už nevládzem a neviem koľko ešte takto vydržím. Už druhý týždeň sa dcéra (19mes) začne budiť o 1 ráno a dokáže potiahnuť aj do 6 rána.
Vodičku, cikať, didu, zas cikať, vodičku ,... potom sa zdá, že už zaspáva, zrazu začne kopať, smiať sa, spievať,...začnem ju škrabka, aj hodinu ju škrabem, už som celá happy že spí, v tom sa začne smiať, menovať všetkých koho pozná, chce skákať, behať (Samozrejme nedovolím)
Niekedy už zasvietim a nechám ju nech robí čo chce, ale nijak to neovplyvní fakt, že skôr ako o 4 znovu nezaspi (v tom lepšom prípade)
Zuby to určite nie sú, nič ju neboli. Jedine, môže sa jej ťažšie dýchať, občas trošku chrape.
Už jej ani nedám didu, lebo poviem, že mliečko uznl nie je- nemá s tým problém, aj tak vymýšľa.
Ráno po takej noci vstane o 8
Zaspi
Tak uz nic ine nezostava, iba vydrzat. Drzim palce 🙂
Možno to nepomôže , ale náš malý ma divné stavy (podobne vašim - v noci stále hore, akoby vyspaty a ani ha boha uspať) keď spi vo cez deň svojej postieľke.
Ked spava v kočíku alebo na gauči, tak je to v pohode. Myslim, že preto, lebo cez deň v tej postieľke spi 2hod, tak si asi myslíš, že aj v noci to stačí 🤷♀️. Má 1.5r a ja mu stále nerozumiem 😂🤷♀️
A tiež mal taky zlozvyk, že zaspal jedine ak sme mu hladkali chrbatik alebo triasli zadkom, posledné dni to nerobíme (aj keď tomu oredchadzal plač) a spanok sa zlepšil...
Ja som toto mal tiež so synom, mal 16.mesiacov a začalo to keď som ho odstavila od mlieka, fľašku zobrať nechcel. . Nič sa.nedalo robiť, len čakať...trvalo to asi mesiac, čo takto po nociach buntošil.
Podla mna ta neklame tvoja intuicia a bude to tym ze ju zaujima prilis vela veci.
Ja som zatial tak odsledovala ze kazda spankova kriza trvala okolo 4-6 tyzdnov a potom to preslo. Tak by som poradila zatat zuby a cakat, ale tiez by som sa co najviac snazila ju nepodporovat v aktivitach pocas noci. Urcite ziadna interakcia a svetlo. Ak sa bude zlostit, vysvetlila by som jej ze som unavena a nedokazem sa teraz s nou hrat ale ze chapem ze ona sa chce hrat a ze ak chce tak sa moze hrat sama a ze urcite sa pojdeme hrat hned prvu vec zajtra rano.
To prejde moja dcéra sa takto budila v tom veku okolo 4, ale nechcela sa na šťastie hrať vtedy som bola vďačná za detské rozprávkové stanice, keď muž o 6 vstával my sme išli spať.Tiez si myslím, že má nové podnety mozog funguje na plné obrátky a budí sa.Skus nevyliezt dať jej mlieko môže byť už hladná a pokúsiť sa uspať ju.A skúsila by som nenásilne skrátiť poobednú spánok.Pohybu má dosť a moja dcéra s nami spala do 6 r čo je na tom?
Neuverite, tuto noc prespala celú!!! No netesim sa predčasne, keďže sa to asi môže striedať. Ja som sa automaticky v noci budila a len som kontrolovala ci dycha. Spala ako drevo. Netuším od čoho to závisí...
Ďakujem vám všetkým za podporu a rady. Ste veľmi milé ❤
Dcera ma takmer rok a pol a tak 3krat do tyzdna sa v noci zobudi a je hore aj 2 hodiny. Tym "hore" mam na mysli v bdelom stave. Tvarim sa ze spim, svetlo nezapinam, nehovorim k nej, nereagujem na jej blabotanie, nejdeme sa hrat. Ona sa prevaluje po posteli a postupne zaspi. To iste robil aj syn v jej veku a postupovala som rovnako. Po nejakom case to preslo.
Ahoj, som rada že si sa vyspinkala 🙏 Ja s manželom vôbec...mala zaspala pred 5 nad ránom...ja už som plakala od stresu a triasla sa..manžel chudák už nevedel čo robiť nosil ju, rozprával sa snou...no nič nezaberalo...som už taká unavenaaaaaaaaa potrebujem spánok ráno aj staršie deti zaspali do školy kvôli nam super vsak
len tak ma napadlo.. nezačali ste kúriť tých pár dní dozadu? ja napr. nemôžem spať, keď je čo i len trocha viac zapnuté kúrenie

@srferreira hučí jasne, musim byt pri nej. Ona po mne lezie, potom leží, ale musím ju skrabkat (tak vydrží aj hodinu) , potom sa koji - tiež tak vydrží aj hodinu dodať z jednej druhej i tretej keby bola... keď sa vypýta cikať, tak naozaj cika. Aj piť, naozaj je smadna... ja toto robím podľa seba. Keby ja som bola smadna, a nedostanem, tak som nestastna... ja sa tiež občas v noci budím na smäd.