V čom okrem kočíka sa dá uspať dieťa na balkóne?
Ahojte.
Idem.si.po radu.
Mate niektora skusenosti s nejakou koliskou, alebo niecim podobnym co je pouzitelne na balkone na uspavanie a spinkanie babetiek.
Nasa mala 3 mesacna mi vobec cez den nechce spavat v postielke...doobeda.prespi 3h v kociku..chodim chodim aspon dve hodky s nou..potom da este.hodinu aj doma odparkovana v kociari.na chodbe. Poobede to.iste. Ale cez.obed doma zaspat velmi tazko,ak vobec...a ak tak na 40 min. Potom je unavena a do.hodiny musim s nou ist von aby spinkala.
Uprimne uz aj to ze dvakrat denne chodime von.je niekedy dost.lebo doma.ledva nieco spravim a muz je mimo naozaj od 7 do 7.
Takze.by som.potrebovala nejaku alternativu ako siet/kolisku..nenarocne na instalaciu a fungujuce..i ked asi.na kazde dieta plati.nieco ine. Ak.mate.s niecim dobru skusenost sup sem s radami..popripade.link.na pomocnika.
Dakujem vopred
Naša bola taká istá, do skoro dvoch rokov spávala iba vonku v kočíku, na čerstvom vzduchu. Keď bolo pekne resp mala som chuť, šla som s ňou von ale inak som to vyriešila tak, keďže bývame na 3 bez výťahu, že som si ešte po mne doniesla od našich z povaly 30 ročnú Libertu a spávala v nej. Svoj kočík sme mali dolu pri schránkach...
Ja byt tebou kúpim z bazáriku úplne lacný hlboký kočík 😉
a preco nemoze na tom balkone spat v kociku? ak je problem nosenie kocika do bytu tak si kup nejaky nizkonakladovy z bazosa vyslovene na balkon je to lepsie ako koliska sietka ( predsa uz ide zima bude aj pofukovat na balkove a v kociku je chranena) ja som mala take iste dvojicky celu zimu spali na balkone v kociku a az ked mali skoro rok a zacali byt horucavy som bola nutena ich naucit spat v postielkach
@girlnextdoor no.nad.tym premyslam veru..ako nie ssom faknovka..mam este ci chudnut..ale proste aspon cez ten obed by to dieta.mohlo spat same 😂
@nikolka912 A prečo ju neuspíš teda v kočíku na balkone? Nejak tomu nechápem. Podľa mna ti spí dosť veľa. Moj druhotrodený syn spal v tom veku polhodinu doobeda a pol hodinu poobede, takže to som fakt nič pri nom nestíhala, spal len vonku v kočíku, ked sa hýbal, pokiaľ som zastavila, bol hore. Balkon sme mali taký malý, že sa mi tam kočík nezmestil. Občas mi malý zaspal v kočíku a preniesla som len vaničku z kočíka na balkon, sem-tam mi tak pospal, ale malokedy. Tretieho syna som uspávala normálne doma v kočíku vnútri, lebo vonku spávať nechcel.
@janickacrazy
@jeemima viem ze moznost je aj kocik ale pytam sa ci ma niekto skusenosti s niecim inym.
@janickacrazy balkon mame zaskleny da sa otvrit na vetranie...
A potrebuje ešte vôbec aj cez obed spať? Nie je to už nasilu a preto sa bráni? Môj spal pol hodku doobeda, pol hodku po obede takisto. Viac sa mu neziadalo. Alebo si kúp nosič a skús, ostanete doma, zaspi v ňom, aj dačo porobis, možno sa podarí aj do postielky preložiť....
A čo iné sa dá použiť na balkóne na spanie? Veľký kôš na pradlo? 🙂
No...popravde mozno sa jej uz ani neziada...len dva dni je taka cez ten obed..tak to teda skusim bez obedneho spanku...dakujem za radu
@mamutka dobry napad 😃😃
@mamutka asi by som nemala vymyslat 😏
@nikolka912 no veď uvidíš, či už si žiada prestavit režim, alebo to potiahne aj v koši 😀
preco v kociku nie? Jeden starsi kocik dokupit alebo aspoň podvozok k vanicke co mas, podvozok nechat natrvalo na balkone aby si si nejazdila cez byt a vanicku nosit do vnutra.
Alebo len vo vanicke co mas davat na balkon na nejaky stolik alebo lavicku. My sme toto mali při starsej, vo vnutri nikdy nezaspala dokonca ani na nocny spanok. Stále ked sa blizil cas spanku a nemali sme v plane prechadzku tak som ju zabalila do velkej hrubej deky a sup na balkon, aj v tom najtuhsom mraze musela na balkon aspoň na par minut, potom som ju len vybalila z deky a presunula do postielky.
Na balkone sme mali starsi podvozok rovnakej znacky jako hlavny kocik.
https://www.mall.sk/detska-lezadla-sedatka/tiny...
Neskor mozes pouzit ako kresielko na krmenie, 3v1
Ten povozok by zial.st.pekne draho..asi.skor ten strasi kocik...kupim ked tak...aspon parkrat do tyzdna by doobeda mohla zdriemnut tam 😊

*babatiek