Vzdor u 3-ročnej dcéry.
13. feb 2020
Mamicky, dcerka ma tri. Mame obdobie vzdoru a hlasky ako nie, nechcem, nejdem, nebudem mame na dennom poriadku. No dnes to vystupnovala. Boli sme na nakupe, maju tam take lietadlo na vozenie a ja som mala len 0,50e na jednu jazdu. Zamienat nechcu no nie o tom som chcela.mala odmietla pochopit,ze uz na dalsiu jazdi nemam a nechcela.ani za nic vystupit. Uz mi neostalo ine len ju odtial vytiahnut. To zacal cirkus
Ahojte ja som prave docitala so synom super knihu, ktora vam mozno vela vysvetli preco sa tak spravaju. Velka spokojnost nie len u syna ale aj mne sa velmi pacila. mozno pomoze tu som ju zohnala https://overenedetmi.sk/produkt/kniha-jednoroze...

Moj syn robil to iste a este ovela horsie. Zacalo sa to v 2,5 r. a pred tretimi narodeninami to bolo nieco sielene. Bola som z toho poriadne sokovana, smutna, znicena a bezmocna zaroven. Reval tak, ze som uz cakala kedy na nas niekto posle socialku, ze ho doma tyrame 😁... 😣... Fakt niekedy dokazal kricat a kopat takmer 2 hodiny len preto, ze nechce pyzamko, alebo papuce...Nepomahalo nic. Resp. mam pocit ze najviac pomahalo to porozumenie, chladna hlava a nenechat sa vytocit do nepricetna. Prijat to, ze to tak jednoducho je a spoliehat sa, ze to prejde. Nikde som s nim sama nechodila lebo som ho nedokazala ani privliect domov z ihriska...a zrazu si to v tej hlavicke nejak poskladal a prestal s tym. Drzim palce nech to mate cim skor za sebou 😊