icon

Vzdor u 3-ročnej dcéry.

fiafia
13. feb 2020

Mamicky, dcerka ma tri. Mame obdobie vzdoru a hlasky ako nie, nechcem, nejdem, nebudem mame na dennom poriadku. No dnes to vystupnovala. Boli sme na nakupe, maju tam take lietadlo na vozenie a ja som mala len 0,50e na jednu jazdu. Zamienat nechcu no nie o tom som chcela.mala odmietla pochopit,ze uz na dalsiu jazdi nemam a nechcela.ani za nic vystupit. Uz mi neostalo ine len ju odtial vytiahnut. To zacal cirkus

Strana
z2
patys123
14. feb 2020

Moj syn robil to iste a este ovela horsie. Zacalo sa to v 2,5 r. a pred tretimi narodeninami to bolo nieco sielene. Bola som z toho poriadne sokovana, smutna, znicena a bezmocna zaroven. Reval tak, ze som uz cakala kedy na nas niekto posle socialku, ze ho doma tyrame 😁... 😣... Fakt niekedy dokazal kricat a kopat takmer 2 hodiny len preto, ze nechce pyzamko, alebo papuce...Nepomahalo nic. Resp. mam pocit ze najviac pomahalo to porozumenie, chladna hlava a nenechat sa vytocit do nepricetna. Prijat to, ze to tak jednoducho je a spoliehat sa, ze to prejde. Nikde som s nim sama nechodila lebo som ho nedokazala ani privliect domov z ihriska...a zrazu si to v tej hlavicke nejak poskladal a prestal s tym. Drzim palce nech to mate cim skor za sebou 😊

haloo21
12. aug 2020

Ahojte ja som prave docitala so synom super knihu, ktora vam mozno vela vysvetli preco sa tak spravaju. Velka spokojnost nie len u syna ale aj mne sa velmi pacila. mozno pomoze tu som ju zohnala https://overenedetmi.sk/produkt/kniha-jednoroze...

Strana
z2