icon

Zapozeranie novorodenca na jedno miesto

11. feb 2021

Dobrý večer je normálne ze sa novorodenec tak zameria na jedno miesto a následne guli očkami až otvara usta ?..alebo pozera do stropu ..?konkrétne ma 13dni 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
denden77
11. feb 2021

aj nasa vie kukat vyvalene na strop a to uz ma 5m.. volame to stropofilia 🤣🤣🤣

deti95060810
11. feb 2021

13 dňové bábo si ešte nič neuvedomuje - ani to že sa pozerá na jedno miesto dlhšie ako by si si ty priala...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
ciernysokol
11. feb 2021

Je to ok, asi tam niekoho vidi.

andreatytler
12. feb 2021

Pockaj ked neskor zacne aj reagovat na ten prazdny plafon... zacne sa usmievat a blabotat akoby niekto na neho rozpraval. A neskor sa napriklad otoci uprostred krmenia a bude cumiet do toho plafonu a este neskor sa aj v zapale hry, otoci a bude kukat do prazdneho plafonu. Ak veris na duchov, budes mat veselo.🙂

tramtada31
12. feb 2021

Je to v poriadku. Ako sa aj my dospeli nad niečim zamýšľame, tak to robia aj deti, babatka. Vraj je vtedy dobre pockat a nie vytrhavat deti z tohto stavu mávanim im pred ocami, že aha, tu som, ale nechat ich, nech si dane informácie zdekonduju/prehrajú atd

kittyna5
12. feb 2021

Aj náš to robí od narodenia, teraz má už skoro 6 mesiacov. Aj sa vtedy rozpráva a smeje, určite tam niekoho vidí, lebo sleduje ako keby pohyb. Možno ho babky a dedkovia chodia pozerať 🙂

suriella
12. feb 2021

@ciernysokol neviem ci by ma toto ukludnilo 😂😂😂

ciernysokol
12. feb 2021

@suriella 😄