Zapozeranie novorodenca na jedno miesto
Dobrý večer je normálne ze sa novorodenec tak zameria na jedno miesto a následne guli očkami až otvara usta ?..alebo pozera do stropu ..?konkrétne ma 13dni 🙂
aj nasa vie kukat vyvalene na strop a to uz ma 5m.. volame to stropofilia 🤣🤣🤣
13 dňové bábo si ešte nič neuvedomuje - ani to že sa pozerá na jedno miesto dlhšie ako by si si ty priala...
Je to ok, asi tam niekoho vidi.
Pockaj ked neskor zacne aj reagovat na ten prazdny plafon... zacne sa usmievat a blabotat akoby niekto na neho rozpraval. A neskor sa napriklad otoci uprostred krmenia a bude cumiet do toho plafonu a este neskor sa aj v zapale hry, otoci a bude kukat do prazdneho plafonu. Ak veris na duchov, budes mat veselo.🙂
Je to v poriadku. Ako sa aj my dospeli nad niečim zamýšľame, tak to robia aj deti, babatka. Vraj je vtedy dobre pockat a nie vytrhavat deti z tohto stavu mávanim im pred ocami, že aha, tu som, ale nechat ich, nech si dane informácie zdekonduju/prehrajú atd
Aj náš to robí od narodenia, teraz má už skoro 6 mesiacov. Aj sa vtedy rozpráva a smeje, určite tam niekoho vidí, lebo sleduje ako keby pohyb. Možno ho babky a dedkovia chodia pozerať 🙂
@ciernysokol neviem ci by ma toto ukludnilo 😂😂😂
@suriella 😄