icon

Zaspávanie s mliekom

julisalove
1. júl 2014

Ahojte. Moja 16 mesačná dcérka má veľmi rada mliecko z flasky. Nevie zaspať ináč než s flaskou s mliekom v ústach. Je treba s tým teraz niečo riešiť alebo je možné že časom z toho "vyrastie"?

adusiq5
1. júl 2014

Ahojky. Určite s toho vyrastie. Čo by som dala zato ja keby mne zaspala pri flaške :( ....ja ju ešte stále kojím, nie žeby mi to vadilo, ale kde kolkvek, som ťahá mi tričko, niekedy je to pre mňa nepríjemné.

mimla
1. júl 2014

Moje dieťa postúpilo na ďalší level, Mlieko večer síce vyžaduje, ale pije pred spaním, nie počas zaspávania. Predpokladám, že z toho vyrastie. Teraz máme totiž taký pekný pohárik so slamkou a pri tom sa nedá ležať a teda ani zaspávať. Vraj do 7 rokov je táto potravina relatívne v poriadku, potom by pitie mlieka malo byť len príležitostné. Ale to už pôjde do školy, tak predpokladám, že dovtedy sa nájde niekto, kto mu to mlieko patrične zhnusí. Napríklad nejaký spolužiak povie, že je to fúúúúj.

ivetlo
2. júl 2014

Ahoj. To vôbec nevadí že tak zaspava. Vyrastie z toho. 🙂🙂🙂

roamers
2. júl 2014

moj ma 22mesiacov a mliecko ma aj na popoludnajsi spanok. Na mliecko ho do postele vzdy ukecam 🙂. Zatial neriesim, verim, ze z toho vyrastie

evelynm
2. júl 2014

ved na tom nie je nic zle 🙂 , nemusis mat obavy. Casom sa to zmeni, do skoly s flaskou nepojde 🙂 . Moja dcera dlllho predlho zaspavala s flaskou a s laskou na to dodnes spomina 🙂 .

klincek
2. júl 2014

@julisalove cez den v pohode, ale na noc je tam zvysene riziko tvorby zubneho kazu, ak celu noc spi s neumytymi zubkami. v tom veku by som to este tragicky nebrala, ale ak sa jej to bude dat casom nejako rozumne vysvetlit, bolo by to fajn🙂.

babika23
2. júl 2014

moja dcerka 21mesacna tiez tak zaspava a som vdacna, lebo je to bez mojej asistencie a uplne v klude... vypije flasu a potom pekne zaspi... ja som presvedcena, ze casom sa to zmeni, zatial je to podla mna mile, ved nemusia byt dospele uz v doch rokoch 🙂))