Žehlíte oblečenie pre bábätko?
Ahojte, je to potrebné ak mám pracie gély určené pre bábetká (lovela/lenor 2v1 aviváž aj gél), a na práčke program detského oblečenia a antialergický program? Bavlnené plienky som žehlila aj perinky, ale co sa týka oblečenia …5bubnov pradla a akosi hľadám možnosť ako si to uľahčiť. Ďakujem za rady 😊
Jasné že áno. Žehlím aj nám dospelým. Je to hlavne kvôli hygiene a hlavne v nevyžehlenom by som ani pätu z domu nevystrčila. Všetko je krajšie aj príjemnejšie keď je to vyžehlené
Áno žehlila som pre bábo všetko a pravidelne, aj teraz zehlim detom
Nezehlila som. Davala som sensitive prasok aj avivaz, teraz davam namiesto avivaze plakadlo, ktore vymyje pozostatky prasku alebo gelu. Ale zas moj nemal reflux ani negrckal a z pracky, ked vytiahnem veci, tak su minimalne vykrcene. A zaklad je vediet dobre vyvesat 😃 Moj je od narodenia nespac, takze neviem kedy by som zehlila 😃
Keď budeš mat dieťa s atopickym ekzemom, urobíš čokoľvek, čo mu trochu uľaví... Aj ozehlis
Nie, ja som ale pridavala dezinfekciu do pracky- Dettol napr. To je specialne na pranie urcena
Nebudes ho stale prezliekat,neboj. Prvych par tyzdnov sa ti nema velmi z coho uspinit, ak sa neprekaka, takze vela zehlenia nebudes mat. Ja som pri prvom zehlila par mesiacov, pri druhom mozno len tri.
Nikdy som nezehlila, dcérka má rok a pol a nikdy nemala problémy s kožou. Žehlenie je obrovský zabijak času
Ja som zehlila skoro do roka..
Avivaz som nepouzivala a vzdy pridala extra.plachanie...