icon

Žehlíte oblečenie pre bábätko?

25. júl 2022

Ahojte, je to potrebné ak mám pracie gély určené pre bábetká (lovela/lenor 2v1 aviváž aj gél), a na práčke program detského oblečenia a antialergický program? Bavlnené plienky som žehlila aj perinky, ale co sa týka oblečenia …5bubnov pradla a akosi hľadám možnosť ako si to uľahčiť. Ďakujem za rady 😊

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kkovacovak
25. júl 2022

Jasné že áno. Žehlím aj nám dospelým. Je to hlavne kvôli hygiene a hlavne v nevyžehlenom by som ani pätu z domu nevystrčila. Všetko je krajšie aj príjemnejšie keď je to vyžehlené

luliu
25. júl 2022

Áno žehlila som pre bábo všetko a pravidelne, aj teraz zehlim detom

surama
25. júl 2022

Nezehlila som. Davala som sensitive prasok aj avivaz, teraz davam namiesto avivaze plakadlo, ktore vymyje pozostatky prasku alebo gelu. Ale zas moj nemal reflux ani negrckal a z pracky, ked vytiahnem veci, tak su minimalne vykrcene. A zaklad je vediet dobre vyvesat 😃 Moj je od narodenia nespac, takze neviem kedy by som zehlila 😃

domiklik
25. júl 2022

Keď budeš mat dieťa s atopickym ekzemom, urobíš čokoľvek, čo mu trochu uľaví... Aj ozehlis

gabriela_obzerova
27. júl 2022

Nie, ja som ale pridavala dezinfekciu do pracky- Dettol napr. To je specialne na pranie urcena

zorkahorka
30. júl 2022

Nebudes ho stale prezliekat,neboj. Prvych par tyzdnov sa ti nema velmi z coho uspinit, ak sa neprekaka, takze vela zehlenia nebudes mat. Ja som pri prvom zehlila par mesiacov, pri druhom mozno len tri.

ummimaryam
30. júl 2022

Nikdy som nezehlila, dcérka má rok a pol a nikdy nemala problémy s kožou. Žehlenie je obrovský zabijak času

tamvtme
30. júl 2022

Ja som zehlila skoro do roka..
Avivaz som nepouzivala a vzdy pridala extra.plachanie...

Strana
z2