icon

Žiadna komunita mamičiek v obci

Dnes o 20:23

Ahojte je tu niektorá z Vás, ktorá má taktiež takú nudu v obci alebo v meste, kde žije? Žiadna komunita mamičiek, ani miesto, kde by mohlo k stretnutiu náhodných mamičiek s deťmi dôjsť. Ak nerátam drobné výlety, cestovanie do herničiek rodinné návštevy a vyslovene chuť byť len tak osamelo, tak mi veľmi vadí, že keď idem kočíkovať tak nikoho nestretnem a ak aj stretnem inú mamičku s kočíkom, tak väčšina ani len neodzdraví!!!!Chcela som si rodičovskú užiť, ale ubíja ma to keď mi robí spoločnosť dieťa pes, mačka a susedové sliepky....

anonym_c78c52
Dnes o 20:28

To zijes v nejakej velmi malej dedine? Co tak ist do komunity do najblizsieho "normalneho" mesta? Urcite tam je viac moznosti.

mullerova46
Dnes o 20:43

@anonym_autor som z Rovinky pri ba a je to presný opis našej dediny. Jediné v lete sa dá stretnúť mamičky na ihriskách inak väčšinou nie 🤷.

vkatush
Dnes o 21:12

A to kde žiješ?
My vyžitie počas týždňa tiež pre deti nemáme, len keď sú akcie (MDD, Mikuláš, dni obce,...).
Ale zase vždy sa pozdravia, prehodíme pár slov. A to je jedno, či mamičky, babičky, ujovia,...

A keby som sa pozdravila a mi neodzdraví (a vidí ma, nie že má slúchadlá a pozerá do zeme), tak by som na hulváta na ňu zakričala "vraví sa dobrý deň!" 😂😂

autor
Dnes o 21:25
@vkatush

A to kde žiješ?
My vyžitie počas týždňa tiež pre deti nemáme, len keď sú akcie (MDD, Mikuláš, dni obce,...).
Ale zase vždy sa pozdravia, prehodíme pár slov. A to je jedno, či mamičky, babičky, ujovia,...

A keby som sa pozdravila a mi neodzdraví (a vidí ma, nie že má slúchadlá a pozerá do zeme), tak by som na hulváta na ňu zakričala "vraví sa dobrý deň!" 😂😂

@vkatush presne toto mám chuť povedať len mi to príde také, že ma nikto o pozdrav nežiadal....

autor
Dnes o 21:28
@anonym_c78c52

To zijes v nejakej velmi malej dedine? Co tak ist do komunity do najblizsieho "normalneho" mesta? Urcite tam je viac moznosti.

@anonym_c78c52 snažím sa vymýšľať program a chodiť medzi ľudí ale tiež nemám tých nápadov nekonečno proste sú dni kedy neviem čo by som vymyslela a tak sme doma..

saxana000
Dnes o 21:47

Ja chodim s malou na baby balance a s babami sme taka dobra partia ze sa zvykneme stretnut v meste aj mimo kurzov.. skus sa poobzerat po detskych kutikoch baby plavanie a podobne

lenicka298
Dnes o 22:00

Tak ja budem za tú divnú, ale ja som sa vyhýbala spoločnému kocikovaniu, stretávkam a podobne. 😃Milovala som kocikovanie len ja a malá. Chodila som doslova mimo dediny aby sme mali ticho a kľud. Samozrejme ked už bola väčšina že chodila, tak sme išli na ihrisko, preliezky a podobne k iným deťom. To chodievame aj teraz, lebo ma rada deti a spoločnosť. Ale materskú som si užívala tým, že som bola s malou sama.
Takže keby sme sa stretli my dve, áno, pozdravila by som sa, prehodila pár slov, ale spoločne kocikovanie a akcie by ma desili 😃

vkatush
Dnes o 22:31
@lenicka298

Tak ja budem za tú divnú, ale ja som sa vyhýbala spoločnému kocikovaniu, stretávkam a podobne. 😃Milovala som kocikovanie len ja a malá. Chodila som doslova mimo dediny aby sme mali ticho a kľud. Samozrejme ked už bola väčšina že chodila, tak sme išli na ihrisko, preliezky a podobne k iným deťom. To chodievame aj teraz, lebo ma rada deti a spoločnosť. Ale materskú som si užívala tým, že som bola s malou sama.
Takže keby sme sa stretli my dve, áno, pozdravila by som sa, prehodila pár slov, ale spoločne kocikovanie a akcie by ma desili 😃

@lenicka298 ja som bola rovnaká, slúchadlá, podcast a hoooodiny kočíkovania osamote. Ale pozdraviť som sa vždy vedela 😁 slušná výchova predsa.

Ale áno. Akonáhle vedel chodiť, tak ihriská a tam sme prehodili nejaké slová, sem tam sme sa dohodli, že prídeme spoločne, nech sa deti pohrajú.

autor
Dnes o 22:41
@lenicka298

@lenicka298 prečo by ťa desili? Veď aj dieťa potrebuje spoločnosť iného dieťaťa. Nemusíš sa s danou mamičkou stretávať každý deň ale keď ju stretneš 1-2x v týždni je to fajn odreagovanie sa od bežnej rutiny 🙂

madymax
Dnes o 23:11

@anonym_autor Úplne rovnako to mám 😃 väčšinou som sama na prechádzke, doobeda vôbec nikto s deťmi, poobede sem tam stretnem niekoho, na ihrisku väčšinou sama, občas sa ukážu nejaké mamičky aj to buď len odzdravia a nič, alebo aj to nie niekedy 😅 ignor je tu normálny, ľudia nezdravia, ani mamičky, už si zvykám 😃 možno je to tým že sme prisťahovaní, neviem 😃a to som si myslela ako sa na dedine super zoznámim, nájdem nejakú fajn skupinku mamičiek, občas pokočíkujeme, deti sa pohrajú na ihrisku. Jedine hľadať inde 😃tu je to samotka čistá😃 mám chuť sa odsťahovať už 😅