icon

Zle spávajúce dieťa v troch rokoch

lucia006
7. feb 2016

Mamičky máte niektorá take zle spavajuce dieta v troch rokoch ako ja? ☹ Uz sa mi to zda privela ma 3 roky a 3mes.este stale v noci hrozne spi 😒

Strana
z6
katka1981
9. feb 2016

@lucia006, podla mna ani pre manzelsky zivot nie su dobre oddelene spalne. Skus si to premysliet a cim skor pripravit maleho na to, ze uz bude spinkat vo sveojej izbe ako velkac. Pokial ma kde psat, ma izby a postel, nevahaj.

lucia006
autor
9. feb 2016

@katka1981 ma zariadeni mmu izbu uz vyse roka a pol.

happy31
26. jan 2021

@lucia006 uz vam dieta spi akp ste to prezili.
Ka som tiež už z dceri na prášky. A ona v noci ešte aj vroeska ked nie je po jej. No masaker. Neurologička, a teraz korona nam nedovoluku ist na tyzden do nemoc.na pozorovanie.
Zlepsilo sa to same?

salonka22
16. apr 2023

@happy31 ahoj, vidim, ze autorka nereaguje m, tak sa pytam teba - polepsilo sa to? Mame skoro 3r chlapca a neustale problemy so spankom, teraz sa to este zhoršilo prichodom surodenca. Ak budes mat cas, napis mi pls do spravy, nechce sa mi tu citat mudrlantky, ktore nepoznaju moje dieta a hned usudia, ze je to nedostatocne autoritatívnou vychovou. Kto nezazil, nepochopi.

scorpionflower1
16. apr 2023

@timea7 a ked tu tak pises o pevnych hraniciach a o tom si nema skakat po hlave ti aj napadlo, ze maly moze mat napr. zdravotny problem alebo mat jednoducho len nocne mory? Alebo mu mozno vadi teplota v izbe? Toto je taky typicky MK, matka tu napise, ze ma problem a ihned sa na nu zosype vlna kritiky, ze si za to moze sama a je to jej vina a nikto sa anilen neopyta, ci v tom nemoze byt nejaka objektivna pricina.
Ani ked si ucitelka v skolke nemas patent na rozum, nepoznas poriadne ani tie deti, co ucis a ani ich rodicov a nie este tie virtualne, o ktorych sa pise na MK. Nechapem ako mozes napisat, ze "za vacsinu problemov si mozu rodicia sami" ako to ty mozes vediet? Lebo si ucitelka? Ja som tiez ucitelka (na SŠ) a vobec by som si netrufla nieco taketo tvrdit, a este sa tu hlupo vyjadrovat k separacnej uzkosti alebo spolocnemu spaniu deti a rodicov. Ja s mojou dcerou spim v posteli od jej narodenia ako X rodicov a nema problemy so spankom.
Vazne by som chcela vidiet, co napises, keby autorka zistila, ze syna nieco bolelo, preto sa prehadzoval v posteli.

Strana
z6