icon

Zväčšiť veľkosť cumla Mam, keď dcéra papa stale málo v 5-tich mesiacoch?

tutanchamon79
3. mar 2020

Ahojte, fľaše Mam a predpokladám ze aj ostatné sa predávajú tak, že mala fľaša cumel 1, väčšia fľaša, cumel 2 a najväčšia je 3. Ďalej maju cumel sám s preciarknutou kvapkou, ten je 4+ a s krížikom ten je 6+. Tie cumle mam meniť podľa veku dieťaťa alebo podľa toho koľko jedáva? Ona mi v 5tich mesiacoch cez deň bežne zje iba 70-80 ml, čiže popoužívam najmenšiu flasu. Mam jej už dat 3 cumel? Skusala som jej dat ten s preciarknutou kvapkou, ale z toho samo netečie a vôbec nič mi nezjedla. A keďže papa tak málo, chcem aby zjedla aspoň čosi.

deedol
3. mar 2020

je to podla veku, ale napr. moj sa zasekol na kvapkajucej 2 (nie preskrtnutej) a dalej sme sa nedostali. z kvapkajucej 3 nestiha a z nekvapkajucej nezjedol nic. uz ma skoro 2r a furt je to rovnako.

tutanchamon79
autor
3. mar 2020

@deedol dik za info. Tiež to vidím rovnako. A ako pije to hustejšie mlieko na noc?

deedol
3. mar 2020

@tutanchamon79 take nepije, ma len klasicke.

angelheart
3. mar 2020

@tutanchamon79 zmeniť cumeľ Ti nemusí pomôcť, naša z dvojkového nestíhala ťahať a akurát sa vzduchu nahltala a potom ju brucho bolelo. Z 1 na 2 sme nakoniec prešli hádam v 7 mesiaci, či kedy a dávam jej tak doteraz, už má 16 mesiacov.
Nie každé dieťa dokáže vypiť naraz 200 ml, naša pila po 120, max 150, aj to len niekedy. Viac asi až po roku, aj to len večer.