Zvracanie 3-mesačného bábätka, prečo sa to deje?
Ahojte mam syna 25.9.bude mať 3mesiace.. keď dopapa sa dogrcka aj keď ho dám odgrgnut minútu nato vyvracia asi polovicu s toho čo Zjedol.. je na um Nutrilon Omneo comfort občas ho aj kojim máte nejakú skúsenosť? Prečo sa to deje? Prejedeny nieje pretože plače že je hladný.
@mira2222 bežte k Dr co najskôr. Ona bábo vyšetrí a ak by bolo treba, predpise AR mlieko.
@malinajahoda a to je čo? Ja sa bojím Aby to zas nejak neprehanala malého lekárka že treba ísť do nemocnice alebo tak ... Lebo ona je taká moc...🙈
@malinajahoda nie už to prešlo.. 🙂 Max. Raz za deň a máličko úplne zvracia
@malinajahoda Áno pomohlo ďakujem... Len zas stým je spojený iný problém že malý papal to Omneo comfort kvôli tomu že ťažko kakal a teraz stymto arkom to je ešte horšie a dnes tlačil silno a išla mu krv. .. takže som v koncoch už😩😖😞
@mira2222 takýto problém mala aj moja dcérka. Presne to iste.
A dr stále že sa to upraví. Blud. Až na moje naliehanie sme zmenili značku.
To už sa nedalo. Malá mi málo spala co sa furt chúďatko pučila, vykakat a vyprdkat sa nemohla z toho poondiateho mlieka. Ešteže existovala rektalna rúrka.
@malinajahoda no niečo také je len ja sa to bojím používať ... 🙈Akurát snim idem k lekárke lebo zas mu to nejde a plače ... Tak tlačí až je červený a zas troska krvavú rytku mal...
@mira2222 ja som sa takisto bála. Ale ja som jej dávala len konček tej rúrky. Nie veľa. A teraz v pohode, pekne kaká sama. A teda krv tam nemala chvalabohu.
@malinajahoda ja som to už vyriešila viac som mu odvtedy ar mlieko nedala som to už nechcela ryskovat.. ale kupujem mu 1nutrilon a dotoho mliečnu ryžu Nutrilon to je ako krupica.. a to mu tam primiešame aby to bolo hustejšie a mám pokoj odvtedy nevracia a aj pekne kaká .

Reflux?