icon

Ako pomôcť babke s nechutenstvom a únavou?

tajberova
Dnes o 14:57

Dobrý deň moja babka nič neje nepije len leží a spi ako dostala chrypku nič nechce jesť ani piť neviete mi niečo poradiť ? Čo by mohlo mojej babke pomôcť berie aj antibiotiká ale vôbec jej to nezaberá

anonym_006807
Dnes o 14:58

@tajberova volať záchranku , hneď

laila22
Dnes o 15:00

@tajberova treba konzultovať s lekárkom. Berie probiotiká? Uvariť jej ľahké jedlo, vývar, varené mäsko so zemiakovou kašou.. kúp jej nutridrinky v lekárni, na preklenutie najhoršieho obdobia, ale určite konzultuj s lekárom.

enmery
Dnes o 15:00

Ak odmieta jedlo, pitie a len spí, keďže je v rizikovom veku, mali by ste volať záchranku. To už ide u staršieho človeka o život.

patka06
Dnes o 15:04

Antibotiká sa na chrípku nedávajú. nečakaj, že zaberú. Jesť nemusí, ale ak ani nepije vôbec, zavolaj na ambulantnú pohotovosť a poraď sa s nimi.

terezka1947
Dnes o 15:05

ATB zaberajú až za cca 3dni...a keď dostala ATB asi iba chrípku nemá..... keď nechce jesť,piť,zoslabne a v urcitom veku je to veľmi nebezpečné. Začarovaný kruh....neje,nepije.....je slabá....je slaná,nevládze jesť...piť....určite minimálne volať pohotovosť a poradiť sa...keby neboli sviatky,obvodak.

marca12
Dnes o 15:09

Musis ju nutit pit. Aspon po duskoch kazdu chvilu. Uvarit silny vyvar a ten tiez aspon po lyzickach pit. Ale ak je taka slaba,ze vobec nic nevypije,musi ist do nemocnice.

enmery
Dnes o 15:16
@marca12

Musis ju nutit pit. Aspon po duskoch kazdu chvilu. Uvarit silny vyvar a ten tiez aspon po lyzickach pit. Ale ak je taka slaba,ze vobec nic nevypije,musi ist do nemocnice.

@marca12 Neprinúti, tam už musia ísť infúzky...to nie je sranda.

anonym_51bf3d
Dnes o 15:19

Cez slamku ponukat tekutiny alebo mozno take tie detske kapsicky, vyzivy..
Ako dlho nechce pit? Fakt zvazit ti sanitku

hradnapani
Dnes o 15:19

kolko dni to trva? Naozaj nic nepije? Ak nie, treba volat sanitku, potrebuje infuzie. Bez tekutin nema velke sance.

abbey1
Dnes o 15:25

@tajberova Koľko má babka rokov a má nejaké ťažké diagnózy? To je dôležité tiež zvážiť