Ako pomôcť babke s nechutenstvom a únavou?
Dobrý deň moja babka nič neje nepije len leží a spi ako dostala chrypku nič nechce jesť ani piť neviete mi niečo poradiť ? Čo by mohlo mojej babke pomôcť berie aj antibiotiká ale vôbec jej to nezaberá
Ak odmieta jedlo, pitie a len spí, keďže je v rizikovom veku, mali by ste volať záchranku. To už ide u staršieho človeka o život.
Antibotiká sa na chrípku nedávajú. nečakaj, že zaberú. Jesť nemusí, ale ak ani nepije vôbec, zavolaj na ambulantnú pohotovosť a poraď sa s nimi.
ATB zaberajú až za cca 3dni...a keď dostala ATB asi iba chrípku nemá..... keď nechce jesť,piť,zoslabne a v urcitom veku je to veľmi nebezpečné. Začarovaný kruh....neje,nepije.....je slabá....je slaná,nevládze jesť...piť....určite minimálne volať pohotovosť a poradiť sa...keby neboli sviatky,obvodak.
Musis ju nutit pit. Aspon po duskoch kazdu chvilu. Uvarit silny vyvar a ten tiez aspon po lyzickach pit. Ale ak je taka slaba,ze vobec nic nevypije,musi ist do nemocnice.
Cez slamku ponukat tekutiny alebo mozno take tie detske kapsicky, vyzivy..
Ako dlho nechce pit? Fakt zvazit ti sanitku
kolko dni to trva? Naozaj nic nepije? Ak nie, treba volat sanitku, potrebuje infuzie. Bez tekutin nema velke sance.

@tajberova volať záchranku , hneď