icon

Ako riešiť nespokojnosť s opatrovaním seniora?

adelabanasova
Včera o 14:45

Ahojte . Potrebujem poradiť, ako sa postupuje pri nespokojnosti s opatrovanim. Mam rodiča vyššieho veku o ktorého sa má starať pribuzny. Avšak starostlivosť nie je ani zďaleka taká aká má byť. Opatrovateľka sa aj niekoľko dní u nej neukáže . Nepomôže jej s ničím a nejaví záujem ci opatrovana osoba niečo potrebuje. Skratka je to iba využívanie príspevku vo svoj prospech. Dosla nam trpezlivost a chceme zmenit opatrovnika. Aký je postup?

alickapusinka
Včera o 15:11

treba ísť na upsvr a tam to nahlasiť.Ak to nie je cez mesto alebo obec tak upsvr.

sara07
Včera o 15:46

treba ist v meste na upsvar, na nazvyme to oddelenie pre opatrovanie, každy opatrovany ma svoju zložku , treba nahlasit nedostatky s opatrovaním

anonym_83e22e
Včera o 17:36

@adelabanasova Tiež sme to riešili a už vymenili 2 opatrovateľky.Jedna mala v kuse lekárov ona,alebo s deťmi, druhá to isté. Navyše často bola chorá vela vymeškávala a robiť sa jej c domácnosti nechcelo nič. Nie raz som všetko musela za ňu ja riešiť, aj jedlo im nosiť a nir raz aj lieky do davkovačov. Viac starosti ako bez..My she jej v polke mesiaca povedali, že bude opatrovať sestra.,Nenahlásili sme aké problémy boli. Aj tak sa nasrala a posledné 2.týždne už neprišla.

anonym_83e22e
Včera o 17:36
@sara07

treba ist v meste na upsvar, na nazvyme to oddelenie pre opatrovanie, každy opatrovany ma svoju zložku , treba nahlasit nedostatky s opatrovaním

@sara07 Áno tak sa to robí presne.

anonym_28805e
Včera o 18:57

Tak sa staraj o rodiča ty.

stanislavicenka
Včera o 19:05
@anonym_28805e

Tak sa staraj o rodiča ty.

@anonym_28805e to je asi rada k teme

anonym_4daa89
Včera o 22:37

Moja známa takto vymenila pár opatrovateliek.

anonym_c9cdbc
Včera o 22:41

To su tiez zamenstnania stvorene pre matky,do 14tej a maj sa.Cez tyzden,vikendy su doma.