icon

Ako chrániť rodičov a starých rodičov online?

christinnech
7. máj 2026

Ahojte! Píšem bakalárku o reklamnej gramotnosti seniorov a úprimne – už skúšam všetky možné cestičky, ako sa dopracovať k odpovediam. V seniorských skupinách som dostala instantný ban 😅
Výskumov zameraných na našich starkých je pritom veľmi málo a téma je to viac než aktuálna, keďže veľké množstvo starších dospelých sú digitálni dravci 😅

O čo vás chcem poprosiť?
Ak máte doma alebo v okolí niekoho nad 65 rokov, mohli by ste s ním, prosím, preklikať tento krátky dotazník? Zisťujem v ňom, či seniori vedia rozlíšiť, čo je bežný príspevok a čo reklama.

👉 Link na dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ38j...

Mám aj malé poďakovanie!
Vytvorila som aj príručku „Ako rozpoznať reklamu v obsahu, ktorý nás baví“. Sprístupní sa automaticky po odoslaní dotazníka, verím, že pomôže lepšie sa orientovať v digitálnom obsahu.

Vopred obrovské ĎAKUJEM za každé jedno vyplnenie a za to, že ma (aspoň) odtiaľto nevyhodíte! ❤️

anonym_2cc10f
7. máj 2026

vyplnené 🙂

christinnech
autor
7. máj 2026
@anonym_2cc10f

vyplnené 🙂

@anonym_2cc10f Ďakujem moc moc❤

babababka
7. máj 2026

Hotovo.

anonym_58df7b
7. máj 2026

Vynikajúca téma,❤️

aniele
7. máj 2026

Odoslané.

anonym_7ec07e
7. máj 2026

Tiež som vyplnila a poslala. Ale v 1.otazke som musela klamať pretože ešte nemám 65 rokov. 😂. A neviem ci vôbec niekto tu na mk ma už toľko. 🤷🏼‍♀️

aniele
7. máj 2026
@anonym_7ec07e

Tiež som vyplnila a poslala. Ale v 1.otazke som musela klamať pretože ešte nemám 65 rokov. 😂. A neviem ci vôbec niekto tu na mk ma už toľko. 🤷🏼‍♀️

@anonym_7ec07e Ale áno, ja 🙂 . A určite nie som jediná.

anonym_7ec07e
7. máj 2026
@aniele

@anonym_7ec07e Ale áno, ja 🙂 . A určite nie som jediná.

@aniele super. A ja som myslela ze som tu najstaršia, mám 60.😉

aniele
7. máj 2026
@anonym_7ec07e

@aniele super. A ja som myslela ze som tu najstaršia, mám 60.😉

@anonym_7ec07e Mám viac 🙂 . 66. Vyhlásime výzvu a zostavíme rebríček?

anonym_7ec07e
7. máj 2026
@aniele

@anonym_7ec07e Mám viac 🙂 . 66. Vyhlásime výzvu a zostavíme rebríček?

@aniele áno môžeme. 🤣

oli18
8. máj 2026

Ja mám 72 a práve sa mi podarilo predať auto cez slovensko.sk. Takže nepodcenuj seniorov, zubrienka 😀