icon

Ako premaľovať staré obklady v kúpeľni?

nikoleta1872011
Včera o 18:02

Zdravím.Potrebovala by som radu.Chcela by som premaľovať obklad a dlažbu v kúpeľni.Bohužial máme to cca.15 rokov a dosť ma už obkladačky omrzeli,ale nechcem do toho veľa investovať a manžel nechce o tom ani počuť a preto rozmýšľam o premaľovaní. Máte s tým skúsenosť,po časom nezíde dole farba alebo neošúcha po premaľovaní? ďakujem za odpoveď

tundra
Včera o 18:08

@nikoleta1872011 skus pozriet tuto farbu,ja som striekal strechu, farbou od Tikkurila a bol som nadmieru spokojny.
https://www.xfarby.sk/produkt/luja-ceramic-tile...

patrike
Včera o 18:28

Sused odmastil acetonom a natrel epoxidovou, dojem je z toho ako v zanedbanej nemocnici. Pre mna hnus, pre neho tiez, on len potreboval dat to narychlo do poriadku na lacny prenakom studentom.

anonym_3f1a91
Včera o 19:06

@nikoleta1872011 Skús sa spýtať na fóre Modrá strecha.

beata_k
Včera o 19:10

@nikoleta1872011 My tak mame balkon. Drzat to drzi, ale do kupelne by som to nechcela.

martinka17
Včera o 19:30

Na YouTube nájdeš mnoho videí ako postupovať a aké farby použiť. Na videách to vyzerá pekne, ale dlhú životnosť to nebude mať podľa mňa, a to som už čo to doma premaľovala. Kachličky sú hladké, nevieš spraviť drsný povrch ako na nábytku a teda logicky sa neskôr začne farba šúchať až olupovat.

hytal
Dnes o 05:54

Videla som práve pred týždňom takto premaľované obkladačky v kúpeľni. Za mňa otrasné, radšej si nechaj čo máš, alebo potom vymeniť za dáke nie príliš finančne náročné.

pjeria1
Dnes o 11:13

@nikoleta1872011 Použila som farbu luja ceramic tiles. Vyzerá to perfektne. Ja to mam v toalete čiže nie je to vystavovane vlhku ani vode a drži to bezproblemov. Na dlažbe to určite nevydrži. Ja som tam použila nalepovaciu dlažbu. Je to taký tvrdy plast.