Ako spevniť plávajúcu podlahu bez výmeny?
Dá sa to nejako spevniť aby mi to nevyletelo? Nie je na to nejaká pomoc? Či len celú podlahu vymeniť? Som z toho na prášky...

Máme takú v detskej 🙈 praskli tam tie zasuvacie časti ktoré sa zacvakavaju do kolajniciek susednej dosky. Chlapci ako skákali a hrali sa, tak to polamali..s tým neurobíš nič. Len vymeniť.
@michaela789 Ježiš dcéra tiež skáče ako besna... A po tejto časti chodíme furt,lebo je pri dverách... Ja náhradné kusy nám,ale ako to vymeniť...
@michaela789 Ježiš dcéra tiež skáče ako besna... A po tejto časti chodíme furt,lebo je pri dverách... Ja náhradné kusy nám,ale ako to vymeniť...
@anonym_autor no závisí ako ste to kládli, je to v strede miestnosti? My sme stratení, budeme musieť vydrapať celú podlahu 🥲 lebo to máme tak v tretine miestnosti a k tomu kým sa dostaneš tak už je to jedno. Bezohľadu na to ako sa rozhodnete, pri umývaní sa týmto miestam vyhybaj. Lebo ti to vyduje ešte viac.
Jednoducho, takto kladena podlaha, bohužiaľ, nefunguje tak že vyberieš len zlú a dáš druhú... Ono je to pospájané a musíš vybrať všetko až pokým neprídeš k tej zlej 🥲
Ale ak je to pri dverách tak ste ten lepší prípad. Dalo by sa vybrať. 👍🏻👍🏻 Aspoň podľa mňa.
praskla perodrazka. vacsinou je to vtedy ak podklad (pohlaha) je kriva. v mieste spojenia sa to prehyba az perodrazka praskne. jedine rozobrat podlahu k mieste prasknutia a vymenit poskodenu podlahu
praskla perodrazka. vacsinou je to vtedy ak podklad (pohlaha) je kriva. v mieste spojenia sa to prehyba az perodrazka praskne. jedine rozobrat podlahu k mieste prasknutia a vymenit poskodenu podlahu
@michaela789
@frflos_nespokojny no je to hneď pri dverách aké nafugu je celá podlaha. My sme to nekladli, ale takto sme to kúpili, teda sme tu pol roka a bolo to trochu menej... Ale aj tak to treba k sebe dávať zboku,nie?
@anonym_autor nemáš to rozmočene,ak je to lacná podlaha a umývať to moc vodou
@anonym_autor nemáš to rozmočene,ak je to lacná podlaha a umývať to moc vodou
@minenkaa viem že je lacná, ona tu už bola keď sme kúpili byt
@anonym_autor tak to výhoď
@minenkaa no keby som našla čas, peniaze a mal by mi tak kto urobiť...
@anonym_autor podkladu zvládneš aj sama a linoleum stojí pár €
@minenkaa myslíš linoleum gumu? To som tiež rozmýšľala...
ak chces linoleum, tak treba kupit kvalitny. lacny je strata casu, namahy a penazi.
v bytovke je asi najlepsia kvalitna laminatova podlaha, ktora iste stoji menej ako kvalitne linoleum, ktore treba zvarat. drevena podlaha je fajn, ale casom vybledne a vidno opotrebenie.
ak chces linoleum, tak treba kupit kvalitny. lacny je strata casu, namahy a penazi.
v bytovke je asi najlepsia kvalitna laminatova podlaha, ktora iste stoji menej ako kvalitne linoleum, ktore treba zvarat. drevena podlaha je fajn, ale casom vybledne a vidno opotrebenie.
@frflos_nespokojny drevená podlaha sa dá obrusit a olejovat alebo lakovat
@frflos_nespokojny drevená podlaha sa dá obrusit a olejovat alebo lakovat
@minenkaa mne to nemusis vysvetlovat. ja mam doma aj drevenu
Vyzera to,ze neboli dostatocne dilatacne spary pri stene a plavacka sa zdvihla,ked sa po nej chodilo popraskal klik system.Rozobrat po poskodene kusy,skontrolovat podklad a vymenit s dostatocnym odstupom od steny.
Nám po 5 rokoch na toľkých miestach takto vypadala, že sme sa nastvali a vymenili za dlažbu. 🫣 A sme spokojní 😊

Máme takú v detskej 🙈 praskli tam tie zasuvacie časti ktoré sa zacvakavaju do kolajniciek susednej dosky. Chlapci ako skákali a hrali sa, tak to polamali..s tým neurobíš nič. Len vymeniť.