Ako zariadiť dom snov s malou kuchyňou?
Dnes o 11:32
Dobrý deň nechcem recenzie na firmu a podobne skôr si chcem nechať poradiť z kuchyňou, obývačkou a WC . Budeme mať Stilo 5izbovy. Keďže veľa ľudí ma tieto domy snáď dáte pár rád. Čo by ste možno teraz spravili inak alebo je pre vás top. Popripade kto mate malú kuchynu obývačku a wc. Ďakujem.
anonym_030c64
•
Dnes o 13:31@nikusapechova
To sa musíš vyjadrovať konkrétnejšie — m² alebo pôdorys. To, čo je veľké alebo malé, je pre každého iné. Keď prídem z Bratislavy do nášho domu pri mori, tak sa mi zdá 100 m² obývačka s jedálňou a kuchyňou obrovská, no po pár dňoch už normálna a vzdušná.

ja som na nich nič dobré nepočula a keď ste nezačali staviať, radšej by som sa im vyhla oblukom a to vám radím v dobrom.. ale k veci mala som malu obyvačku s kuchyňou - 22m2, kuchyňa bola do L, v strede miestnosti bol stol a na konci bola sedačka a oproti skrinka a TV. Do bytu stačilo. Teraz riešime kuchyňu so skrytou špajzou v kuchynských dvierkach. Nedávať jednoznačne drez do rohu a do rohových skriniek existujú také vysúvacie otočné poličky, takže je využitý každý priestor. Cargo skrinka (kôš) je tiež super - vetikalne využijete z tej kuchyne najviac ako sa dá