icon

Farbenie kachličiek v kúpeľni: Skúsenosti a tipy

veraaq
Včera o 10:22

Ahojte,chcem prerobiť záchod/kupelku,docasne s farbou na kachličky,kým nenasetrime na nové,máte s tým niekto skúsenosť,ak áno prosím odkiaľ máte farbu? Aj fotky pred a po potešia ,a kľudne aj postup čo a ako

anonym_d845df
Včera o 10:25

Tiež som nad tým rozmýšľala aj vela o tom pozerala ale čo sa týka kúpeľne nemám skúsenosť,nešla by som do toho
Lebo o chvíľku to môže vyzerať horšie ako pôvodne 🥺

anjelicek26
Včera o 10:27

Mozno ti to pomoze, je to strasne davno, kupelku mame davno novu, ale na to prechodne obdobie to bolo fajn - https://www.modrykonik.sk/blog/anjelicek26/albu...

maminecka266
Včera o 10:32

odpoved presne nepoznam, ale viem, ze toto bolo uz viackrat riesene na inom portali. ak poznas modru strechu, tak skus tam ist pozriet, tam vedia dobre tiez poradit.

bg92
Včera o 10:50

Dobre odmastis a namalujes farbou na kachlicky (odporucam valcekom). Pozor tam kde je casty kontakt s vodou sa ti to casom bude aj tak osupavat/nadvihovat takze nie ne to riesenie na roky (ja som este davno premalovala kuchynsku zastenu kachlickovu)

patrike
Včera o 11:30

Sused to spravil, dokladne umyl, odmastil acetonom, natrel epoxidovou farbou. Vyzera to dost pochybne, ale drzi to.

patrike
Včera o 11:31

Netusim presne, ako to u vas vyzera, ale stale vyzera lepsie stary obklad, ako natrety. Bude to aj smrdiet par dni a nemozes pouzivat vanu / spchu aspon 2 dni. Ma to zmysel ?