Je možné stavať chatku na záhrade?
prosim poradite, ked kupime zahradu, je moznost tam postavit chatku na pilieroch ci dat mobilny dom?
lebo pozemok je definovany ako zahrada. ale chceli by sme tam mat trvale byvanie, je to vobec mozne?
ma niekto skusenosti? vopred dakujem za cenne rady
na mobilný dom nepotrebuješ žiadne povolenie. to som čítala minule - tak ešte pre prípad zisti. samozrejme pozemok musíš mať vo vlastníctve.
na mobilný dom nepotrebuješ žiadne povolenie. to som čítala minule - tak ešte pre prípad zisti. samozrejme pozemok musíš mať vo vlastníctve.
@deti95060810 ano to by sme mali. a nevies ci mobilny dom moze sluzit na TP?
@anonym_autor TP si daj na úrad obce…
@deti95060810 ano to by sme mali. a nevies ci mobilny dom moze sluzit na TP?
sa mi zdá, že môže 😀
@anonym_autor
@anonym_autor TP si daj na úrad obce…
@biba_18 aj to sa da? to som nevedela. to mavaju ludia TP na obecny urad?
@anonym_autor áno. a tam ti bude chodiť pošta…
@anonym_autor áno. a tam ti bude chodiť pošta…
@biba_18 velmi pekne dakujem
@biba_18 velmi pekne dakujem
@anonym_autor na mobilný dom potrebuješ od apríla 25 normálne stavebné povolenie
Trvaly pobyt mozes mat aj v rekreacnom objekte, ktory ma supisne cislo. Na chatu supisne cislo dostat mozes, neviem ako je to s mobilnym domom.
Trvaly pobyt mozes mat aj v rekreacnom objekte, ktory ma supisne cislo. Na chatu supisne cislo dostat mozes, neviem ako je to s mobilnym domom.
@mateson2004 aha dakujem
@viestta ok dakujem
@anonym_autor kde je zahrada umiestnena? nemusia ti tam povolit TP, zavisi od umiestnenia a ucelu oblasti kde ta zahrada je, takze neda sa na to jednoznacne a vseobecne odpovedat
na odpovede vyssie sa nespoliehaj
@anonym_autor nebolo by lepšie informovať sa na obecnom/mestskom úrade? To že ti niekto niečo napíše na fóre je ti platné tak na dve veci... mimochodom súpisné číslo dajú aj na garáž/altánok/hospodársku budovu ale TP nie

Ano chatky môžeš postaviť,trvalý pobyt nie