icon

Koľko stojí zámková dlažba vrátane práce?

nataly246
11. aug 2026

Ahojte, dávali ste si niekto robiť dlažbu v poslednej dobe ? Chcela som len vedieť približne cenu koľko ste dali za prácu s materiálom, trnavský kraj. Zámkovú mám vybratú za sumu približne 16€ za m2. Potrebujeme cca 200m2, chcela by som sa zmestiť do 12 tisíc. Či to je vôbec reálne 🤣

anonym_739fb0
11. aug 2026

@nataly246 https://www.kolkomaterialu.sk/kalkulacky/cena-z... podľa kalkulačky sa zmestís do 12000e ak nejde o moc zložité výrezy.

anonym_61c0a9
11. aug 2026

@nataly246 my ideme dávať teraz 70m2, ponuka na komplet 5400 EUR

zuzubb007
11. aug 2026
@anonym_61c0a9

@nataly246 my ideme dávať teraz 70m2, ponuka na komplet 5400 EUR

@anonym_61c0a9 dosť extrémna suma na taký kúsok

lejla77
Autor odpoveď zmazal
anonym_61c0a9
11. aug 2026
@zuzubb007

@zuzubb007 mne sa nezdá, cena za m2 dlazby 22 EUR, budú aj kopať, odvážat hlinu

zalka
11. aug 2026
@zuzubb007

@zuzubb007 hm prečo myslíš, ak je to na kľúč... Tak bagrovanie, vrstva makadamu, možno dáka geotextilia, vrstva piesku, medzitým za zabovanie-zehlenie, ukladanie znova zehlenie, zasypanie pieskom, a to nerátam obrubniky betónová ie a ak je členitý priestor kde to treba uložiť a veľa rezania a dopasovavania dlažby, tak podľa mňa celkom reálna cena.
Materiál cosi stoji a práca tiež.

anonym_3abd10
11. aug 2026

Clovek si ani nevie predstavit kolko usetril ked si to pokladal sam,a davno ked aj ceny za m2 zamkovej boli normalne.My sme pokladali 100m2.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

Clovek si ani nevie predstavit kolko usetril ked si to pokladal sam,a davno ked aj ceny za m2 zamkovej boli normalne.My sme pokladali 100m2.

@anonym_3abd10 súhlasím, teda makacka je to riadna, bager sme volali ale ináč sami... tiež možno okolo 120m2 mame ak nie viac, a robilo sa postupne. Nie hurá za 2 dní všetko.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@anonym_3abd10 súhlasím, teda makacka je to riadna, bager sme volali ale ináč sami... tiež možno okolo 120m2 mame ak nie viac, a robilo sa postupne. Nie hurá za 2 dní všetko.

@zalka 10 tatroviek zeminy,cely den kopal a odvazal,potom isiel makadam,tiez 10 tatroviek,a mensi strk,nechali sme to tak,rok autami ujazdili.
Potom este dalsi strk sa daval,tesne pred pokladkou,a to uz muz kladol do 12tej po nocnej a potom isiel spat,aby bol vyspaty na nocnu ako tak,na dalsi den znova takto,4dni za sebou.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@zalka na kopanie sme mali suseda 20eur na hodinu bagrovania,to bol rok 2019,teraz nam bagroval zase jamu pod auta,tam uz bral 30eur za hod.
Vsetko islo hore a ja som rada,ze vsetko mame uz za sebou.
Teda este nas caka buduci rok rozsirenie fotovoltiky,10tisic eur a uz budem spokojna

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka 10 tatroviek zeminy,cely den kopal a odvazal,potom isiel makadam,tiez 10 tatroviek,a mensi strk,nechali sme to tak,rok autami ujazdili.
Potom este dalsi strk sa daval,tesne pred pokladkou,a to uz muz kladol do 12tej po nocnej a potom isiel spat,aby bol vyspaty na nocnu ako tak,na dalsi den znova takto,4dni za sebou.

@anonym_3abd10 ja som kúpila žehličku, chodníky kolo domu, a potom aj zatravnovaky na príjazdovej ceste sa robili a i zem sa vyrovnávala s nou, cize sa využila. Ešte do istoty nechávam a možno časom predám.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka na kopanie sme mali suseda 20eur na hodinu bagrovania,to bol rok 2019,teraz nam bagroval zase jamu pod auta,tam uz bral 30eur za hod.
Vsetko islo hore a ja som rada,ze vsetko mame uz za sebou.
Teda este nas caka buduci rok rozsirenie fotovoltiky,10tisic eur a uz budem spokojna

@anonym_3abd10 rozsirenie ftv? Z koľko kwp na koľko? Aj fyzickú batériu?... Nás nová vyšla cca 13000e teraz v máji.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@zalka v juli nam zase montovali tepelne cerpadlo,som bola taka stastna ze vsetko sme pekne stihli aj s vyberom firmi aj s montazou od nich do dovolenky,takze dom uz bude uplne bez prace.Ziadne pelety,ziadne drevo.Len preddavky na elektrinu som dala z 51eur na 160.Tak som zvedava na buduce vyuctovanie,teraz sme mali preplatok len 13eur,uz bolo tc zapnute na teplu vodu.Tak sa to aj odzrkadlilo.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka v juli nam zase montovali tepelne cerpadlo,som bola taka stastna ze vsetko sme pekne stihli aj s vyberom firmi aj s montazou od nich do dovolenky,takze dom uz bude uplne bez prace.Ziadne pelety,ziadne drevo.Len preddavky na elektrinu som dala z 51eur na 160.Tak som zvedava na buduce vyuctovanie,teraz sme mali preplatok len 13eur,uz bolo tc zapnute na teplu vodu.Tak sa to aj odzrkadlilo.

@anonym_3abd10 hej na elektriku všetko je čistá robota. Max brikety do krbu kúpime.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@anonym_3abd10 rozsirenie ftv? Z koľko kwp na koľko? Aj fyzickú batériu?... Nás nová vyšla cca 13000e teraz v máji.

@zalka dali nam cenovu ponuku 8000eur,bez baterky,my uz mame fotovolfiku 5kw,teraz bude 10kw,ale zoberieme aj 2hu bateriu tak cena bude isto vyssia.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka dali nam cenovu ponuku 8000eur,bez baterky,my uz mame fotovolfiku 5kw,teraz bude 10kw,ale zoberieme aj 2hu bateriu tak cena bude isto vyssia.

@anonym_3abd10 my máme 16kw batériu, 10 kwp na streche a chcem veriť ze to skrz virtuálnu baterku pokryje 100% spotreby domu. Ako aj 90% bude fajn.
Ale dosť vysoká cena za doplnenie 5kwp na strechu a asi aj výmenu meniča... To mate huavei? .

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@anonym_3abd10 my máme 16kw batériu, 10 kwp na streche a chcem veriť ze to skrz virtuálnu baterku pokryje 100% spotreby domu. Ako aj 90% bude fajn.
Ale dosť vysoká cena za doplnenie 5kwp na strechu a asi aj výmenu meniča... To mate huavei? .

@zalka tak cez zimu to moc nevyraba,ale od jari do jesene ano.Nam velmi znizila spotrebu elektriny,sme mavali pod 3000kw spotrebovane,tak to stacilo.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka tak cez zimu to moc nevyraba,ale od jari do jesene ano.Nam velmi znizila spotrebu elektriny,sme mavali pod 3000kw spotrebovane,tak to stacilo.

@anonym_3abd10 ako to hej my za rok 12000kw sme spotrebovali. Tento rok to bude viac cca asi tak 14000kw odhadujem. A uvidíme koľko vyrobí ftv, koľko do virtuálnej sa uloží a koľko elektriky ešte bude treba kúpiť.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@anonym_3abd10 ako to hej my za rok 12000kw sme spotrebovali. Tento rok to bude viac cca asi tak 14000kw odhadujem. A uvidíme koľko vyrobí ftv, koľko do virtuálnej sa uloží a koľko elektriky ešte bude treba kúpiť.

@zalka my este pockame,teda cez zimu si skontrolujem pri kureni naplno kolko teda spalime a na jar by sme potom plus minus uz vedeli spotrebu elektriny tc.

zalka
11. aug 2026
@anonym_3abd10

@zalka my este pockame,teda cez zimu si skontrolujem pri kureni naplno kolko teda spalime a na jar by sme potom plus minus uz vedeli spotrebu elektriny tc.

@anonym_3abd10 my tiež za tých pár dní je ťažko robiť uzávery.

anonym_3abd10
11. aug 2026
@zalka

@anonym_3abd10 my tiež za tých pár dní je ťažko robiť uzávery.

@zalka veru je,my sme mali riadny preplatok po prvom roku,sme platili 70eur preddavky vtedy a vratili nam 220eur,potom uz menej a menej ale aj preddavky boli uz nizsie na tych 51eur.