icon

Majiteľ ma poslal preč zo stavby

Včera o 18:55

Zdraviim.Aktuálne by ma zaujímalo názor mužov ale aj ženy kľudne. S mužom máme stavebnú firmu, ale ešte predtým než by sme mali tak sme si svoj pomocne postavili dom. Hrubú stavbu som nerobila vtedy som bola tehotná ale keď sme sa dostali k tomu, źe sme zateplovali (vatou) tam som už robila aj ja od miešania lepidla až po ťahanie farby som robila všetko. Všetko ma naučil takže pohoda. Od vtedy som s nimi chodila aj niekedy robiť trebalo zatepľovať bytovky, domy. No teraz sme išli k jednemu pánovi muž sa s nim dohodol na prácu prvý som došla ja a 2 muži. Uvidel ma a surovo ma poslal dop*ci ...jemu žena robiť na dome nebude a podobné veci🤣 chalani mu povedali, že viem robiť a dokon a aj dobre nie len tak halabala 😅 ajtak nie ..stali sme tam jak 3 trúbky lebo ďalší ľudia robia inde koplet stavbu domu čo ja neviem robiť... muž išiel na operaciu tak...ale pán nás nechce pustiť už 2 dni robiť lebo ja...tak ako čo si o tom myslíte...aźtak to je zlé, že žena robí? Aj keď robím normlanu dobru pracu😅

Strana
z2
anonym_1cef0e
Včera o 19:06

@anonym_autor "myslíte...aźtak to je zlé, že žena robí?" Ano, prinasa to tomu domu nestastie. To si nevedela? Ani sa mu necudujem.

anonym_809a7a
Včera o 19:08

Kaslite na debila a najdite si inu stavbu.

viestta
Včera o 19:12
@anonym_1cef0e

@anonym_autor "myslíte...aźtak to je zlé, že žena robí?" Ano, prinasa to tomu domu nestastie. To si nevedela? Ani sa mu necudujem.

@anonym_1cef0e panenko skakava, toto su uz ake povery!

viestta
Včera o 19:13

@anonym_autor kaslite na takeho zakaznika. Ten by mal problemy aj keby neboli. Sice bez priciny ale zo zasady. Takeho vam naozaj netreba. Hladajte ineho zakaznika. Normalne mu vypovedzte zmluvu, pretoze vas nepuistil na stavbu. Bodka.

anonym_5af51f
Včera o 19:17

No nevidi sa to tazko,my mame v robote ludi,co robia vo vyskach a robi tam medzi nimi chlapmi aj 1 dievca,ale ona tam dokonale zapada.Vlasy ako chlapec,chôdza.No mala som problem to vobec rozoznat,ci je to chlapec ci dievca

autor
Včera o 19:20
@anonym_5af51f

No nevidi sa to tazko,my mame v robote ludi,co robia vo vyskach a robi tam medzi nimi chlapmi aj 1 dievca,ale ona tam dokonale zapada.Vlasy ako chlapec,chôdza.No mala som problem to vobec rozoznat,ci je to chlapec ci dievca

@anonym_5af51f to by ma muž vyhodil hneď 🤣 poloprazdnym kufrikom jak som došla🤣

crazy_cat_lady
Včera o 19:29
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e to je dufam ironia...

anonym_dc1794
Včera o 19:32

A zmluvu nejaku s tym panom mate?

anonym_b12715
Včera o 19:35

ja by som brala zenu hned na stavbu, myslim, ze by robila detailnejsie a viac by dbala na kvalitu, ja by som ti sancu dala

rozculena
Včera o 19:46

@anonym_autor nerobila by som pre človeka,ktorý by ma poslal do piče.nech si hľadá inú firmu.

anonym_6b5150
Včera o 19:46

on je zakaznik a ma pravo rozhodnut -zial .. posli tam teda zvysnych robotnikov alebo odstup od zmluvy- so starsim rocnikom nepohnes

zuzinka888
Včera o 19:55

Ide o jeho ego. Cudzia ZENA mu stavia dom, robi to, co by mal on a on to nevie/ nedokaze. Neber to osobne asi konzervativna vychova a jasne rozdelenie prac na zensku a muzsku- zena za sporakom a a muz lovec a stavitel. Nie kazdy chlap vie strpiet ze zena vie nieco co on nie.

anonym_41dcb2
Včera o 20:15
@zuzinka888

Ide o jeho ego. Cudzia ZENA mu stavia dom, robi to, co by mal on a on to nevie/ nedokaze. Neber to osobne asi konzervativna vychova a jasne rozdelenie prac na zensku a muzsku- zena za sporakom a a muz lovec a stavitel. Nie kazdy chlap vie strpiet ze zena vie nieco co on nie.

@zuzinka888 to je uz zase co za nazor, ze on by mal stavat dom lebo je muz?! Ze on to nedokaze a nevie, tak sa ma hanbit 🙉🙊🙈Dom maju stavat stavebnici a odbornici, ktori sa tomu rozumeju, maju zrucnosti a vedomosti, prax…
Zeny nie su z fyzickej stranky stavanu na tazku fyzicku pracu, to mu moze prekazat. Ja by som tiez nechcela, aby mi stavala dom zena, narobila sa ako mulica a mala nejake zdravotne problemy…

anonym_a0c0e9
Včera o 20:16

tiež k nám prišla partia robiť na stavbu. A medzi nimi jedna pani. Bolo mi jej ľúto že robí tak ťažkú prácu.

autor
Včera o 20:18
@anonym_b12715

ja by som brala zenu hned na stavbu, myslim, ze by robila detailnejsie a viac by dbala na kvalitu, ja by som ti sancu dala

@anonym_b12715 žena ženu jasne. Stale keď som bola na činžiaku tak babky vždy hovorili, že keby vted dobe môžu vybralibi si "mužske" remeslo a ženy viac okulali mňa než chlapov 🤣

autor
Včera o 20:21
@anonym_a0c0e9

tiež k nám prišla partia robiť na stavbu. A medzi nimi jedna pani. Bolo mi jej ľúto že robí tak ťažkú prácu.

@anonym_a0c0e9 podĺa mňa to neni take hrozné. Ja by som napirklad nevedela robiť vo fabrike alebo čašničku či už v bare alebo v reštike od rana do včera na nohach aj sviatky aj vikendy... ja robim keď chcem prídem tam o 9 a odidem o 14tej🤣 vikenedy a sviatky voĺne a aj prázdniny 😁 ja sa mam tam fajn dam si sluchadla a hotovo 😁

marci9
Včera o 20:26

Keby ma poslal do p.či, tak by som poslala aj ja jeho a nech si zatepľuje sám.

autor
Včera o 20:36
@anonym_41dcb2

@zuzinka888 to je uz zase co za nazor, ze on by mal stavat dom lebo je muz?! Ze on to nedokaze a nevie, tak sa ma hanbit 🙉🙊🙈Dom maju stavat stavebnici a odbornici, ktori sa tomu rozumeju, maju zrucnosti a vedomosti, prax…
Zeny nie su z fyzickej stranky stavanu na tazku fyzicku pracu, to mu moze prekazat. Ja by som tiez nechcela, aby mi stavala dom zena, narobila sa ako mulica a mala nejake zdravotne problemy…

@anonym_41dcb2 ale my mu nestviame dom, len zateplujeme

zuzinka888
Včera o 20:39
@anonym_41dcb2

@anonym_41dcb2 to nie je nazor- to su zazite gerneracne vzorce- cele generacie boli takto vychovavane zena v kuchyni a chlap ma zabezpecit byvanie. Kde pred 200 rokmi boli stavebne firmy- kazdy suci chlap si svojpomocne s rodinou postavil dom. Tieto vzorce su v mnohych ludoch stale zakorenene rovnako ako ze zena neparti do politiky ci na vysoke mabazerske posty ci do armady.....a rovnako ze otec nepatri na matersku dovolenku

anonym_ad001e
Včera o 20:50
@anonym_5af51f

@anonym_5af51f u nás tiež robila žena v partii pokrývačov na výmene strechy

anonym_1cef0e
Včera o 21:35
@anonym_autor

@anonym_41dcb2 ale my mu nestviame dom, len zateplujeme

@anonym_autor teraz zateplujete? No nepovedz 😃 este mas nejaku bachorku na dobru noc?

anonym_0a1ada
Včera o 21:39
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e takže keď robí dnu,v kuchyni a podobne,to môže,ale vonku je už nešťastie?🤦preboha,to kde si toto počula?

anonym_0a1ada
Včera o 21:42
@anonym_1cef0e

@anonym_autor teraz zateplujete? No nepovedz 😃 este mas nejaku bachorku na dobru noc?

@anonym_1cef0e si robíš srandu?si predstav ,že nám teraz zatepľujú školu

janinah
Včera o 21:43
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e ak nie je minus 5 a viac minus,tak v pohode,nam zateplovali dom v decembri

anonym_1cef0e
Včera o 21:48
@anonym_0a1ada

@anonym_1cef0e si robíš srandu?si predstav ,že nám teraz zatepľujú školu

@janinah
@anonym_0a1ada nikto pricetny si neda zateplovat dom v zime. Jedine ze ho nejaky speci odbornik ktory v zime nema do coho pichnut presvedci ze sa to moze. Sa ujovi cudujem ze ich vsetkych neotocil a nevypoklonkoval.

nedielka
Včera o 21:57
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e aj u nas v praci teraz zacali zateplovat...

janinah
Včera o 23:18
@anonym_1cef0e

@janinah
@anonym_0a1ada nikto pricetny si neda zateplovat dom v zime. Jedine ze ho nejaky speci odbornik ktory v zime nema do coho pichnut presvedci ze sa to moze. Sa ujovi cudujem ze ich vsetkych neotocil a nevypoklonkoval.

@anonym_1cef0e esteže na to netreba dovolenie anonymov z koňa😀

euka210
Dnes o 00:18
@anonym_1cef0e

@janinah

@anonym_1cef0e my sme zateplovali presne v takom case. Zavisi od teploty aka je. O chvilu hlasia 13C a slnko. Ked neboli podmienky, tak pockali 1-2d kym sa otepli. U nas uz kvitnu snezienky, zima uz skoncila.

moonlight1210
Dnes o 05:23
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e jasne, lebo v domoch postavenych vylucne muzmi su vsetci “stastni az na púdu”. 😁
Overene storociami stavbarciny. 😁

Ty budes tiez z tych, co na chodniku nestupaju na ciaru, lebo im umrie dakto v rodine, vsak?

Normalni ludia taketo povery opustili odchodom zo skolky.

anonym_225f03
Dnes o 15:33
@anonym_1cef0e

@anonym_1cef0e ty si z akeho prdelakova?

Strana
z2