icon

Montovaný dom na kľúč, koľko vás to stálo?

borko578
Dnes o 15:32

Dobrý deň/ahojte.
Prosím Vás ak je tu niekto kto si dával projekt aj postaviť montovaný dom na Slovensku - zaujíma ma konečná suma po dokončení montovaného domu na kľúč koľko Vás to vyšlo ( bez pozemku ) čisto postavenie domu na kľúč 🙂 A čo okrem nábytku a vybavenia trebalo ešte kupovať/dokončovať a koľko Vás to stálo ešte navyše. Ďakujem pekne 🙂

Ide mi o to, koľko máme rátať cca na montovaný dom na kľúč - 3 alebo 4 izbový bungalov na úzkom pozemku. cca 100 m2 - sme mladomanželia a plánujeme jedno max 2 deti.
Ďakujem za odpovede 🙂

eli3k
Dnes o 15:42

@borko578 ved si najdi stavebne firmy a nech ti vypracuju pribliznu ponuku. Vela faktorov tam je. Velke rozpatie kolko to tak moze stat

anonym_149bf2
Dnes o 15:43

@borko578 ak sa pytas preto, lebo si myslis, ze to bude lacnejsie ako murovany, tak si myslim, ze vseobecne su rovnako drahe... jedina vyhoda je, ze su rychlo postavene... nie je to, ze by stali 50% z ceny takeho isteho murovaneho...

anonym_32d917
Dnes o 15:44

pozri katalógy. napr. Prodom.sk

borko578
autor
Dnes o 16:04

máme vyhliadnutú JK-Slovakia. Ide mi len o to, že či niekto tu nie je kto také niečo realizoval a chcel som len info, koľko to stálo všetko 🙂 Reálne

anonym_2c9e2c
Dnes o 16:16

103tis, momentálne dokoncujeme

anonym_c27afe
Dnes o 16:41

Nas stal cca 90 tisic. Ale velmi zalezi od firmy a ich cenovej ponuky. Musis vediet ake ceny maju na stranke

borko578
autor
Dnes o 16:52

zabudol som dodať, že prosím aj o info kedy bolo postavené 🙂 keďže ceny sú rok čo rok vyššie