Nápady a inšpirácie na prerábku interiéru
Ahoj, vedel by mi niekto dať svoj “návrh” ako by ste prerobili takýto dom? Rada by som využila priestor naplno a tá “hala” je dosť veľká a nevyužitá. Najradšej by som to celé prebúrala a spravila miestnosti úplne inak 😅🙈
Chýba mi tam napr. samostatné WC a ideálne by som mala spálňu s vlastnou menšou kupelkou, ja nejaký návrh v hlave mám ale rada sa nechám inšpirovať aj iným, ak by sa to niekomu chcelo prekresliť. Je to len tak narýchlo nakreslené bez konkrétnych rozmerov snáď to nevadí.
Ja mám návrh taký že tie dve izby ktoré sú vedľa seba tak jednu by som potiahla do tej haly a tú vedľajšiu zase potiahla doľava a vedla kupelky by vlastne vznikol priestor na tú menšiu kupelku. Vobec sa v stavebných veciach nevyznám, možno je to celé hluposť a budem sa musieť zmierit s tým ako to je teraz 😄
a okna su kde? :D
Ja by som sa obratila na architekta.
Vies, tu ti niekto moze dat dobry napad, ale moze to napr narusat statiku a pod.
Ja by som sa obratila na architekta.
Vies, tu ti niekto moze dat dobry napad, ale moze to napr narusat statiku a pod.
@monikq
Da sa ist aj inym sposobom, kde nakreslim co by som asi chcela moj sen, a v tom stadiu odignorovat existujuce, a snazit sa koncentrovat na prepojenie so zahradou , dve kupelne prepojenie obyvacka jedalen kuchyna a az v dalsom stadiu okresavat vzhladom na rozpocet a limity statiky
Ja som myslela, ze za taketo sluzby sa plati, ci Ty do prace chodis zadarmo?
@anonym_cd9e7b
Mas pravdu, ale architektku na PN nebavi Olympiada a testuje AI (nastastie este robi chyby)
@anonym_c91ea1 toto sa mi páči 🙂 len namiesto malej kúpeľne by som ja dala šatník 🙂
@anonym_cd9e7b
Mas pravdu, ale architektku na PN nebavi Olympiada a testuje AI (nastastie este robi chyby)
@anonym_c91ea1 Mne to pride neefektivne. Rozsiahla rekonstrukcia len aby sa lava strana domu prehodila za pravu a ziskalo sa wc?
@anonym_c91ea1 Mne to pride neefektivne. Rozsiahla rekonstrukcia len aby sa lava strana domu prehodila za pravu a ziskalo sa wc?
@beata_k
Presne zalezi od lokality , v lacnej nechaj ako je v drahej otoc, dovod v povodnej lokalite je obyvacia cast zastrcena a vchadzas do spalnovej casti a co je hlavne nevyuzivas terasu a pohlad do zahrady

Zacni od statiky, pretoze presuvat mozes len priecky, sice daju sa aj nosne steny, ale to je drahe.Ked budes vediet s ktorou stnou mozes hybat, ktoru mozes zrusit a ktora musi ostat, tak potom mozes rozmnyslat nad zmenou dispozicie