Prerábka kuchyne: Môžu SPC panely nahradiť dlaždičky?
Caute, chystame sa kupit novu sedacku a jedalensku zostavu tak si chceme celkovo vynovit dennu cast v byte. Chcem sa zbavit sivej farby a namiesto toho chcem ist do bezovej (bezovy gauc,koberec,zavesy..teraz mam vsetko v antracit a sedej). Tu nastal problem s kuchynou, tam som chcela urobit len male zmeny,t.j vymenit nerezove rucky za matne cierne a neviem co so zastenou...rozbijat kachlicky urcite nechcem, to by ani cez manzela nepreslo🙈😁 a prefarbit takisto nie. Myslite si, ze mozem ist do spominanych spc panelov(vid foto)? A takisto som rozmyslala ze ten isty panel by som dala na tv-stenu kedze teraz tam mame antracit tapetu ktora ide prec a nech to spolu ladi kedze mame prepojene miestnosti. Ma s tymto niekto skusenost? Ja sa bojim ci sa to casom nezacne odlupovat ci uz na stene za TV a hlavne v kuchyni aj ked vyrobca tvrdi opak. Co myslite a navrhujete? AI mi uz poradila,vytvorila nejake navrhy ale ja potrebujem pocut aj nazor cloveka a realne skusenosti. Pridavam foto panelov,kuchyne a TV steny.