Stavebné povolenie bez denníka
Ahojte, určite je tu milión tém rovnakého druhu, ale nechce sa mi hľadať či je niekde aj takáto kombo.
Dostavali sme dom, v banke máme na tranže dočerpanú celú hypotéku, a prichádza na rad kolaudácia.
Pozerám potrebné dokumenty, a zaskočil ma stavebný denník. Ide o to, ze ho nemáme lebo celú stavbu sme si robili svojpomocne a nik nás na toto ani neupozornil že bude treba. Máte skúsenosť s tým, že by sa nedoložil?
Vďaka 😉
nemali sme stavebný dozor ( teda ofic nám dali pečiatku za 100 E) a ani stavebný denník. Nikto nepýtal. Tiež sme stavali svojpomocne, takže stavebný dozor si robil manžel sám sebe. 🙂
@monika101146560 prihlas sa na modru strechu, tam sa dozvies viac. Ale stavebny dennik sa da spravit aj v exceli, len treba dodrzat nejaku postupnost prac a cca datumy
@monika101146560 tiež sme stavali svojpomocne a akurát riešime kolaudáciu. Stavebný denník tiež zapisujeme až teraz -podla fotiek píšeme do excelovskej tabuľky, čo sa kedy približne robilo. Snáď to bude stačiť.
@monika101146560 my sme nedoložili,našťastie nepýtali
Riadne má hrklo,lebo stavba bola svojpomocne
Neriešil som žiaden stavebny dennik, ani podobne somariny. Revizie na plyn, elektriku a pod som si pozhaňal od známych, čo na to majú papiere, za vínko a tak, lebo nebudem platiť darmožračovi tritisic eur za to, aby mi natiahol 10 metrov plynovej rúry, keď to zvládnem aj sám a stálo ma to možno 30€. :D A barak dodnes stojí. Už 9 rokov.
stavebny dennik by mal pisat clovek ktoreho ste uviedli ako stavebny dozor v ziadosti o stavebne povolenie. skuste ho oslovit ci by vam nepomohol ak by dennik od vas pozadovali
@monika101146560 Kúpila som si obyčajný zošit a len tak zhruba som písala dátumy ako som si približne pamätala čo sme kedy robili, možno na 1,5 malej strany som to mala. Opečiatkoval to pán, čo nám ,,robil" stavebný dozor a hotovo.
Neriešil som žiaden stavebny dennik, ani podobne somariny. Revizie na plyn, elektriku a pod som si pozhaňal od známych, čo na to majú papiere, za vínko a tak, lebo nebudem platiť darmožračovi tritisic eur za to, aby mi natiahol 10 metrov plynovej rúry, keď to zvládnem aj sám a stálo ma to možno 30€. :D A barak dodnes stojí. Už 9 rokov.
@thirstymonk dufam ze aj ty pracujes za vinko🙈
Ďakujem pekneza rady 💕💕💕
@thirstymonk dufam ze aj ty pracujes za vinko🙈
@natalka13 Nemýľ si prácu s papiermi... ja som si tie rúry naťahal a urobil sám, za vínko som na nich len dostal pečiatku. To je rozdiel.

Stavebný denník píše stavebný dozor nie "pracovníci". Nemali ste ani stavebný dozor? Každopádne sú úrady, ktoré pýtaju a sú úrady, ktoré nepýtajú záleží od úradníka.