icon

Ako dlho piecť tresku pre dieťa alebo tehotnú?

26. sep 2025

Ako dlho peciete tresku? Napriklad pre dieta, alebo pre seba ak ste tehotna?

vikusjk
26. sep 2025

tresku sice robim len na vianoce a aj to vyprazanu, ale je to ryba, cize aj len tak na masle bude urobena raz dva. Na panvici by som ju piekla tak 10 min, v rure mozno 15-max 20 zalezi od teploty a programu. Lososa peciem 8 minut + necham este dojst a tak servirujem

autor
26. sep 2025
@vikusjk

tresku sice robim len na vianoce a aj to vyprazanu, ale je to ryba, cize aj len tak na masle bude urobena raz dva. Na panvici by som ju piekla tak 10 min, v rure mozno 15-max 20 zalezi od teploty a programu. Lososa peciem 8 minut + necham este dojst a tak servirujem

@vikusjk ja maso vobec nejem, peciem to synovi, na masle. 20 min bude stacit teda? Na 180 stupnov

anonym_0d6c74
26. sep 2025

Radsej na panvici, v rure sa zvykla vysusit.. kludne dusena pre male dieta aj, 15-20min to je na istotu

autor
26. sep 2025
@anonym_0d6c74

Radsej na panvici, v rure sa zvykla vysusit.. kludne dusena pre male dieta aj, 15-20min to je na istotu

@anonym_0d6c74 no prave som ju supla do rury, je to prikryte, tak snad to bude jedle

viestta
26. sep 2025
@anonym_autor

@vikusjk ja maso vobec nejem, peciem to synovi, na masle. 20 min bude stacit teda? Na 180 stupnov

@anonym_autor filet tresky 20 minut? Vsak to ju upecies na smrt. Rybacina je uvarena ked uz nie je priesvitna a svalovina ma bielu farbu. Polozit na panvicu, pockat kym zbeleju okraje, otocit a dopiect. Treska max 5 + 5 minut

autor
26. sep 2025
@viestta

@anonym_autor filet tresky 20 minut? Vsak to ju upecies na smrt. Rybacina je uvarena ked uz nie je priesvitna a svalovina ma bielu farbu. Polozit na panvicu, pockat kym zbeleju okraje, otocit a dopiect. Treska max 5 + 5 minut

@viestta cize takto ako mam v rure staci takych 10 minut tiez?

natalka13
26. sep 2025

A to je rozdiel tehotna dieta netehotna pubertak......dedko babka?
Ako stare dieta?
Zalezi sko hruby filet mas.
Ci to peces dusis.....
Uvidis po 10min vnutri aka bude.

autor
26. sep 2025
@natalka13

A to je rozdiel tehotna dieta netehotna pubertak......dedko babka?
Ako stare dieta?
Zalezi sko hruby filet mas.
Ci to peces dusis.....
Uvidis po 10min vnutri aka bude.

@natalka13 tak u tehotnych a malych deti je vacsie riziko nakazy nie? Dieta ma rok. Filet hruby asi 2,5cm by som povedala

viestta
26. sep 2025
@anonym_autor

@viestta cize takto ako mam v rure staci takych 10 minut tiez?

@anonym_autor v rure dlhsie, lebo tam nie je priamy styk s horucou panvicou

autor
26. sep 2025
@viestta

@anonym_autor v rure dlhsie, lebo tam nie je priamy styk s horucou panvicou

@viestta no lebo za 20 minut si ma vysmiala 😅

natalka13
26. sep 2025
@anonym_autor

@natalka13 tak u tehotnych a malych deti je vacsie riziko nakazy nie? Dieta ma rok. Filet hruby asi 2,5cm by som povedala

@anonym_autor riziko je uplne rovnake.
Zabal do peciaceho papiera a pec dlho ked mas obavy a nevysusi sa ti.

tenerifka
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nakazy coho? Anisakis sa nicia pocas mrazenia, takze ak bola ryba aspoñ na 2 dni zmrazena na minus 18 stupñov, tak ju mozes jest po rozmrazeni aj surovu.
A teda treska je na panvici raz dva, minutu - dve z kazdej strany....

autor
26. sep 2025
@tenerifka

@anonym_autor nakazy coho? Anisakis sa nicia pocas mrazenia, takze ak bola ryba aspoñ na 2 dni zmrazena na minus 18 stupñov, tak ju mozes jest po rozmrazeni aj surovu.
A teda treska je na panvici raz dva, minutu - dve z kazdej strany....

@tenerifka je chladena. A robim ju v rure. Akoze nechala som tak 20-25 minut asi, ale tak do buducna, kedze ja to vobec nejem, ale dietatu chcem

tenerifka
26. sep 2025
@anonym_autor

@tenerifka je chladena. A robim ju v rure. Akoze nechala som tak 20-25 minut asi, ale tak do buducna, kedze ja to vobec nejem, ale dietatu chcem

@anonym_autor nabuduce ju zmraz na 2 dni a potom fakt len sup-sup z kazdej strany.
Ta tvoja dnes bude ok,dobru chut

vikusjk
26. sep 2025
@viestta

@viestta na panvici 10 min ano, ale v rure by som piekla dlhsie, predsa len to sirenie tepla, aj samotne ohriatie nadoby, v ktorej sa pecie trva dlhsie. aj regulacia tepla je ina. Nemozes porovnavat pecenie v rure a na panvici. Este ak by v teplovzduske (male, das predhriat) tak ok, ale v beznej velkej rure 10 min je malo podla mna

viestta
26. sep 2025
@vikusjk

@viestta na panvici 10 min ano, ale v rure by som piekla dlhsie, predsa len to sirenie tepla, aj samotne ohriatie nadoby, v ktorej sa pecie trva dlhsie. aj regulacia tepla je ina. Nemozes porovnavat pecenie v rure a na panvici. Este ak by v teplovzduske (male, das predhriat) tak ok, ale v beznej velkej rure 10 min je malo podla mna

@vikusjk vsk som to napisla v dalsom komente