Ako nepribrať v tehotenstve?
Ako docieliť aby som nepribrala v tehotenstve boky mám tučné ako tank a jem málo
Dá. Kolegova partnerka nepribrala. Len bábo a nič navyše.
Jedz normálne a zdravo. Priberieš kvôli bábätku a schudneš po pôrode kvôli sebe.
Dá. Kolegova partnerka nepribrala. Len bábo a nič navyše.
@janulka1802 ako to?
@anonym_autor ved si tehotná nie?
@stellarstar áno ale kvôli hormónom je to sprostosť
@anonym_autor mala som tehotensku cukrovku, držala som diétu, takže + 6kg, druhé tehotenstvo som brala duphaston + 26kg, v pôrodnici zostalo ,12
Jedz normálne a zdravo. Priberieš kvôli bábätku a schudneš po pôrode kvôli sebe.
@januska12323 ja jem normálne vôbec sa neprejedat jem ešte menej a priberiem vtedy som jedla viac extrémne mi vadia široké boky všetci zazeraju po mňe 😕
Ja som zo začiatku schudla 5kg, nič som v sebe neudržala a netrávilo mi, zo všetkého mi bolo zle. Potom som pribrala 7kg a s toho malo 2kg bábätko
@anonym_autor mala som tehotensku cukrovku, držala som diétu, takže + 6kg, druhé tehotenstvo som brala duphaston + 26kg, v pôrodnici zostalo ,12
@terezia74 akú diétu čo si jedlá cez deň?ja nejem ani sladké skoro vôbec iba kávu
Kolega mi vravel, že sa držala kalorických tabuliek s tým, aby dieťa potrebné dostalo, ale aby ona nepribrala nič naviac. Počula som to prvýkrát. Ja som napr. pribrala cca 11kg, ale po pôrode to bolo rýchlo preč a bez diét, obmedzovania. Pri dojčení som sa vôbec neobmedzovala, práve naopak. Dopriala som si každý deň.
@terezia74 akú diétu čo si jedlá cez deň?ja nejem ani sladké skoro vôbec iba kávu
@anonym_autor cez tehu nemáš diétovať sle normálne jest každá žena reaguje inak na tehu a hormóny. Buď rada že nemáš vážne zdravotné problémy. Si tehotná nie tučná, po pôrode schudneš
Kolega mi vravel, že sa držala kalorických tabuliek s tým, aby dieťa potrebné dostalo, ale aby ona nepribrala nič naviac. Počula som to prvýkrát. Ja som napr. pribrala cca 11kg, ale po pôrode to bolo rýchlo preč a bez diét, obmedzovania. Pri dojčení som sa vôbec neobmedzovala, práve naopak. Dopriala som si každý deň.
@janulka1802 a kebyže nemôžem kojit tak ako to schudnúť
@anonym_autor priroda to tak zariadila, ze v tehotenstve sa vytvara tukova rezerva na tvorbu mlieka. Ucili sme sa to na ZS.
A ty si tu uz pisala vela krat. Odporucam psychologa.
@anonym_autor cez tehu nemáš diétovať sle normálne jest každá žena reaguje inak na tehu a hormóny. Buď rada že nemáš vážne zdravotné problémy. Si tehotná nie tučná, po pôrode schudneš
@stellarstar mne vadia boky veľké a po pôrode to vraj tak ostane tak ako budem vyzerať taká kysna?
@anonym_autor priroda to tak zariadila, ze v tehotenstve sa vytvara tukova rezerva na tvorbu mlieka. Ucili sme sa to na ZS.
@simsalabim nebudem kojit
straz si prijem, aby si nenabrala viac ako 10
kojením sa super chudne. 3-4mesiace po pôrode som mala váhu ako pred pôrodom. 51 kg.
ak priberieš 10 - 12 kg počas tehu, s chudnutím problém nebude
@simsalabim nebudem kojit
@anonym_autor ale tvoje telo ani priroda to nevedia 😂
@simsalabim píšem prvý krát sem nerozumiem ti
kojením sa super chudne. 3-4mesiace po pôrode som mala váhu ako pred pôrodom. 51 kg.
ak priberieš 10 - 12 kg počas tehu, s chudnutím problém nebude
@anonym_autor
@anonym_c85749 ešte raz sa opakujem nebudem kojit!!!!!
Ty sa modli za zdrave babo ktore bude mat zdravu mamu. Nechapem tieto sliepky ktore radsej obmedzia dietatu ziviny len aby nepribrali. Ak si nechcela pribrat nemala si sa nechat nabuchat.
@anonym_autor neboj sa, ked sa nebudes prejedat, nebudes mat z coho pribrat 20-30 kg, len co prijmes sa moze premenit na tuk, treba ovladat chut na jedlo, aj ked to bude tazke
@zobaka to ovládam veľmi dobre ja viem odolať
Ja som bola rada, že môžem niečo jest a nie je mi z toho ťažko. Takže váhu som neriešila a v tej chvíli mi bolo jedno aká budem. Nechcela som nejak zbytočne sa trápiť a experimentovať aby som si ešte viac nepohla trávenie a neprivodila ďalšie ťažkosti. Sebe aj babatku. Keď máš boky ako tank a chceš byť chudá a šik, trebalo na to žiaľ myslieť skôr. Ja som rok pred otehotnenim schudla 12kg.
Ale všeobecne si myslím, že pokiaľ budeš jest zdravo - zdravo ako by mala jesť tehotná žena a nie ,,zdravo" ako jedia ženy pri chudnuti, tak zbytočne veľa nepriberieš, iba taky ten normal.
Ty sa modli za zdrave babo ktore bude mat zdravu mamu. Nechapem tieto sliepky ktore radsej obmedzia dietatu ziviny len aby nepribrali. Ak si nechcela pribrat nemala si sa nechat nabuchat.
@anonym_88b4e8 no dovoľ ty vieš akurát tak len odsudzovať neviem čo by si robila kebyže tak boky máš ako ja ...... že vraj nabuchat ty si sa dala načo?

Hormóny 🤷♀️