Je bezpečné jesť čokoládu Deva počas tehotenstva?
Moze sa nieco stat? Nevedela som ze obsahuje alkohol myslela som si ze je tam len aroma 😔
Tak takéto hnusné, zákerné, ironické dokážu byť len ženy. Tak ako pre niekoho je otázka autorky hlúpa, sú pre mňa hlúpe vaše reakcie. Niekedy mlčať je zlato. Sú ženy po viacerých potratoch, umelých oplodneniach a podobne, a keď konečne ostanú tehotné, správajú sa iracionálne. Nehovoriac o hormónoch, ktoré nimi lomcujú. Zato hneď nemusia byť hlúpe. Správate sa, akoby ste boli všetky dokonalé a nikdy ste sa nespytali hlúposť, pritom tu plodite len samé stupídne komentáre. Nie jej otázka, ale skôr vaše reakcie sú na zamyslenie.
@animus ďakujem
Som naozaj zhrozená z toho ako veľa protivných reakcií tu je. Šak ak sa aj opýtala niečo, čo považujete za hlúpu otázku....je tehotná a zľakla sa. To sa fakt nedá normálne odpovedať alebo keď nemáte čo pekné povedať zostať ticho? Naozaj si myslíte, že niekoho úprimne zaujímajú vaše jedovaté sliny a spŕška negativity?
Dajte si čokoládu aj vy , vyložte si nohy na stôl a skúste tie jedovaté sliny prehltnúť alebo ich pľujte po vašich najbližších a na sociálnych sieťach ďalej zdieľajte obrázky so slovami o tom akí máme byť všetci k sebe dobrí a ohľaduplní a podporovať jeden druhého....to vám ide lepšie ako to uviesť do praxe 🤦♀️
@animus ďakujem 🙏 presne to si myslím aj ja 🙏
To uz tu jedna raz toto pisala, pamatam si.
Fakt mi niekedy nad niektorymi vecami rozum stoji..
Nie, autorka. Nic sa nestane ani ked zjes Devu, Milu, Rumbu cokolvek z tychto dobrot.
Moja babka kopala zemiaky na poli, tam sa jej narodil môj otec a ty sa pýtaš toto?
Ale seriózne, nie, neboj sa, z tej jednej kvapky sa ti nič nestane. Poznám tehotné, ktoré si kľudne zapália, to chúďa dieťa je už zaúdené.
Neboj sa,,nestalo by sa ti nic,ani keby si vypila deci vina.
Horsie by bolo, keby.ze ta nieco boli a.das si lieky na bolest....
Kludne si kup,dalsiu, ked mas,chut 🙂

Kedysi som si myslela, že vrchol tupých otázok dosiahla Belohorcová, ktorá si v podstate myslela, že opasok na rifliach jej uškrtí dieťa v maternici. Potom prišiel tento portál. @autorka - neverím, že toto je reálna otázka. Skôr opäť ťah MK. Preto píšem takto otvorene. A nie, jedna pralinka neublíži tebe ani dieťaťu.