Je bezpečné piť Hubert nealko šampanské v tehotenstve?
Baby áno viem vydržať aj bez alkoholu. Manžel mi ho kúpil na prípitok a ja nechcem riskovať, neviem ci si môžem z neho popíjať alebo radšej žiadne. Ďakujem
Ved to vidime, ze vies vydrzat bez alkoholu, kedze je to NEalkoholicke sampanske. Co by na tom malo vadit? Normalne si daj, ked ti chuti.
@natall113 že obsahuje 0,5% alkoholu
Nevidím na huberte nealko problém 😊 dokonca ani na 2 deci hubertu alko ak je bežná strava tip top a bolo by to jednorazové
Toho sa neboj a vklude si ho daj a uži si večer
Pol percenta je nič aj keby si si dala 4 poháre.
Ty si ta s rumovym kolacom?Neverim,ze ste take dve 🤦♀️
Áno môžeš ja som to ako tehotná pila na svadbe
Samozrejme nie celu fľašu ale za pohár kľudne
A dnes večer si dám Vineu 😁
@maminkadeticiek hehe nie som, prepáčte ja viem, že to je trápne ale som dokakana😀
Je to odalkoholizovane, teda alkohol obsahuje, aj ked malo. Je to na tebe, ja napriklad mam uplne nulovu toleranciu k alkoholu v tehotenstve. Lepsie je pripit si vineou, teda naozaj bezalkoholohou hroznovou stavou. Alebo detskym bubli sampanskym... ja som objavila nealkoholove moscato, to je naozaj bez alkoholu, je to sumiva hroznova stava.
Lebo, realne, nikto nevie ake mnozstvo alkoholu spusta fetalny alkoholovy syndrom. Preco to testovat na svojom dietati?
Ja ta úplne chápem. Minulý rok som toto riešila. Mam dve deti a obe som mala v brušku cez silvestra. Nedala som si lebo som sa bála. Ono sa to povie, že ved nič to nie je, ale ak len je nejaká šanca a to dieťa by to presne zareagovalo, že neznesie alkohol ani v takom množstve, tak kto si to vezme na zodpovednosť? Len matka a dieťa doživotne môže mať problém. Ja som mala taku príhodu, že bol horúci apríl minulý rok a strašnú chuť som mala na pivo. Fakt ja som sa nevedela z ničoho napiť 🙈🙈🙈 tak som si kúpila nealko. Vypila som takto jedno denne asi 3 dni za sebou.. Teda 3 nealka dokopy... A keď som išla na 4.den po posledné (4 plechovky) tak som citala, že to má 0, 5% alkoholu. Ľudia, ja som sa tak zľakla, že až... Pýtala som sa aj lekára, samozrejme, ma upokojil, ale aj tak.. Viac som sa toho nedotkla aj chuť má prešla 🥺. Dcérku mam zdravú, nijak jej to neuškodilo, asi skôr len môj strach z toho bol väčší problém.. Ale ide o to, že ťa chápem úplne. Daj si vineu a nestresuj sa
Pila som ho na Vianoce :D
Ano mozes si pripit nic sa nestane
Normalne to mozes vypit, ine veci maju tiez take mini percento alkoholu, telo to dokaze vstrebat bez nejakeho rizika. Cize toto by som neriesila ako problem. To by si musela dat dve flase, aby to mozno zdvihlo hladinu alkoholu v obehu. Ak normalne jes, tak to nema co spravit. To uz ten rumovy kolac je vacsie riziko ako toto. To by si nemohla ani napr kompot.
taka coca cola ci ovocna "stava" z krabice je urcite viac skodliva, ako pohar normalneho sucheho sampusu, ten nealko Hubert bude urcite tiez plny cukru, bleee
@maminkadeticiek áno, bohužiaľ je ich veľa 🙈🙄😀😅 stačí keď to tu čítaš..
Ja teraz cez sviatky fičím na detskom šampanskom a nealkoholicke Moscato.
Ja som ho pila na Vianoce a dnes si dám detské (je lacnejšie aj chutnejsie) 😂
Ja som tento Hubert nealko pila minulý rok na oslave a mne teda strašne chutilo.
Autorka, daj si úplne bez obáv. Nazdravie! 🥂
@barbie2023 Moj lekar mi na nespavost povedal ze nech si dam vecer jedno male pivko.

Je to nealko kde vidíš problém