icon

Je konzumácia salámy v tehotenstve bezpečná?

Dnes o 12:59

Som tehotna a dnes som zjedla oblozeny chlieb a bola tam aj salama. Mohla som uskodit babatku?som v 30tyzdni. Vdaka.

anonym_94a1b4
Dnes o 13:00

Samozrejme

anonym_b492be
Dnes o 13:00

Áno utekaj rýchlo na pohotovosť 🤦‍♀️ bože ženy veď už s tým prestaňte, nič ti nebude. Veď si nezjedla pol kilový salám bez chleba a bez všetkého

tinka3435
Dnes o 13:02

To naozaj ??nie preboha

weleda123
Dnes o 13:04
sticker
marhulka13
Dnes o 13:07
@anonym_b492be

Áno utekaj rýchlo na pohotovosť 🤦‍♀️ bože ženy veď už s tým prestaňte, nič ti nebude. Veď si nezjedla pol kilový salám bez chleba a bez všetkého

@anonym_b492be ja asi aj áno. Len tak som ju jedla jak chipsy😁 a prežila som aj ja, aj dieťa.
Ved to je tepelne opracované výrobok, čo by sa ti mohlo ako stat?

autor
Dnes o 13:08
@marhulka13

@anonym_b492be ja asi aj áno. Len tak som ju jedla jak chipsy😁 a prežila som aj ja, aj dieťa.
Ved to je tepelne opracované výrobok, čo by sa ti mohlo ako stat?

@marhulka13 praveze nebola len zrejme udena sucha malokarpatska salama.

sara07
Dnes o 13:10

kam chodite na tieto špecialitky ? dve kolieska salamy ? to važne riešiš , však je to tak isto upravene ako šunka
chápala by som tatarak to je to čo nemáš jest ...

anonym_9803fb
Dnes o 13:13

Čo ti šibe?

anonym_c8ac7e
Dnes o 13:14

Vidím, že Žltý Slon bude mať od 1.1. zas kopu roboty 🤣

marhulka13
Dnes o 13:15
@anonym_autor

@marhulka13 praveze nebola len zrejme udena sucha malokarpatska salama.

@anonym_autor ale je údená a vysusena, tam naozaj nič nehrozí, to by fakt musela byt sakra nahoda. Normálne túto salámu bežné konzumujeme.

anonym_0b7116
Dnes o 13:19

@anonym_autor ja som bola hysterka v tehotenstve ale toto by ma nenapadlo

esther100
Dnes o 13:20

Si uvedom aký vzduch dychas,aké ovocie a zeleninu striekane zješ,napichané mäso,nevravím o žiareniach z mobilu,telky...a ty riešiš pár koliesok salámy??

1sally12
Dnes o 13:28

Panebože🙏 dýchať môžeš?

cyneric
Dnes o 13:32

Tu ženy zabúdajú že z toho istého dôvodu prečo sa nedoporučuje bryndza a iné mliečne výrobky sa nedoporučuje ani lahôdkové mäso. 🤓 V obydvoch prípadoch budeš na 99% v poriadku. Kľudne jedz ďalej.

ivik4
Dnes o 13:40

Ty si celi ten cas ked si uz v 30tyzdni, nejedla salamu ? Teda ak si ju jedla bezne predtym. Co este si nejedla ? Muselo byt toho mnoho ked sa bojis aj samaly

minenkaa
Dnes o 13:43

@anonym_autor ako sa stravujes cely čas ,vies že aj z ovocia sa môžeš nakaziť?

anonym_c5c13c
Dnes o 13:49

@anonym_autor a co si jedla doteraz? A kolko mas rokov?

anonym_e9bd27
Dnes o 13:51

Pane Bože, ako Ťa napadne jest salámu v tehotenstve ??? Kde si nechala rozum ?? … a teraz vážne … si predstavte, že toto má deti …

anonym_326bdc
Dnes o 13:57

Boze moj. Viac ti uskodi to hystercenie. Pre blby chlebicek. Uplne kludne si daj este dalsi.

sara07
Dnes o 14:00
@anonym_e9bd27

Pane Bože, ako Ťa napadne jest salámu v tehotenstve ??? Kde si nechala rozum ?? … a teraz vážne … si predstavte, že toto má deti …

@anonym_e9bd27 ved prave, dufam že je to len trol ..

beata_k
Dnes o 14:05

@anonym_autor Salama nie je tepelne upravene. Takze sa jej vyhni.

beata_k
Dnes o 14:06
@anonym_e9bd27

@anonym_e9bd27 Salama nie je tepelne spracovana. Ma viac rozumu nez ty....

alickapusinka
Dnes o 14:37

Treba utekať na vyplach žaludka čím skôr tým lepšie.

ivicatolic
Dnes o 14:43

@anonym_autor bezpečné už nie je nič, nevieš z čoho sa popravíš 😃

danica2711
Dnes o 15:20

samozrejme, že ti to môže uškodiť. Ty nevieš, že v tehotenstve smieš jesť len domáci, vlastnoručne upečený chlieb a piť len čistú vodu, najlepšie prevarenú?!