Je konzumácia salámy v tehotenstve bezpečná?
Som tehotna a dnes som zjedla oblozeny chlieb a bola tam aj salama. Mohla som uskodit babatku?som v 30tyzdni. Vdaka.
Áno utekaj rýchlo na pohotovosť 🤦♀️ bože ženy veď už s tým prestaňte, nič ti nebude. Veď si nezjedla pol kilový salám bez chleba a bez všetkého
To naozaj ??nie preboha

Áno utekaj rýchlo na pohotovosť 🤦♀️ bože ženy veď už s tým prestaňte, nič ti nebude. Veď si nezjedla pol kilový salám bez chleba a bez všetkého
@anonym_b492be ja asi aj áno. Len tak som ju jedla jak chipsy😁 a prežila som aj ja, aj dieťa.
Ved to je tepelne opracované výrobok, čo by sa ti mohlo ako stat?
@anonym_b492be ja asi aj áno. Len tak som ju jedla jak chipsy😁 a prežila som aj ja, aj dieťa.
Ved to je tepelne opracované výrobok, čo by sa ti mohlo ako stat?
@marhulka13 praveze nebola len zrejme udena sucha malokarpatska salama.
kam chodite na tieto špecialitky ? dve kolieska salamy ? to važne riešiš , však je to tak isto upravene ako šunka
chápala by som tatarak to je to čo nemáš jest ...
Čo ti šibe?
Vidím, že Žltý Slon bude mať od 1.1. zas kopu roboty 🤣
@marhulka13 praveze nebola len zrejme udena sucha malokarpatska salama.
@anonym_autor ale je údená a vysusena, tam naozaj nič nehrozí, to by fakt musela byt sakra nahoda. Normálne túto salámu bežné konzumujeme.
@anonym_autor ja som bola hysterka v tehotenstve ale toto by ma nenapadlo
Si uvedom aký vzduch dychas,aké ovocie a zeleninu striekane zješ,napichané mäso,nevravím o žiareniach z mobilu,telky...a ty riešiš pár koliesok salámy??
Panebože🙏 dýchať môžeš?
Tu ženy zabúdajú že z toho istého dôvodu prečo sa nedoporučuje bryndza a iné mliečne výrobky sa nedoporučuje ani lahôdkové mäso. 🤓 V obydvoch prípadoch budeš na 99% v poriadku. Kľudne jedz ďalej.
Ty si celi ten cas ked si uz v 30tyzdni, nejedla salamu ? Teda ak si ju jedla bezne predtym. Co este si nejedla ? Muselo byt toho mnoho ked sa bojis aj samaly
@anonym_autor ako sa stravujes cely čas ,vies že aj z ovocia sa môžeš nakaziť?
@anonym_autor a co si jedla doteraz? A kolko mas rokov?
Pane Bože, ako Ťa napadne jest salámu v tehotenstve ??? Kde si nechala rozum ?? … a teraz vážne … si predstavte, že toto má deti …
Boze moj. Viac ti uskodi to hystercenie. Pre blby chlebicek. Uplne kludne si daj este dalsi.
Pane Bože, ako Ťa napadne jest salámu v tehotenstve ??? Kde si nechala rozum ?? … a teraz vážne … si predstavte, že toto má deti …
@anonym_e9bd27 ved prave, dufam že je to len trol ..
@anonym_autor Salama nie je tepelne upravene. Takze sa jej vyhni.
@anonym_e9bd27 Salama nie je tepelne spracovana. Ma viac rozumu nez ty....
Treba utekať na vyplach žaludka čím skôr tým lepšie.
@anonym_autor bezpečné už nie je nič, nevieš z čoho sa popravíš 😃
samozrejme, že ti to môže uškodiť. Ty nevieš, že v tehotenstve smieš jesť len domáci, vlastnoručne upečený chlieb a piť len čistú vodu, najlepšie prevarenú?!

Samozrejme