Jedli ste v tehotenstve kari?
ja osobne som teda este tehotna nebola, ale sestra porodila uz tri deti a jedla chilli, kari, proste cokolvek, naco jej prisla chut :D aj tu plati stare zname vsetko s mierou. niekedy ozaj nechapem tie otazky, ale tak co uz, kazdy sme nejaky :D
? jediné, čo som nekonzumovala, bol alkohol. Aha, a ešte huby, ktoré boli darom a nenazbierala som si ich sama.
ani pečivo, ani sladké, ani kávu, ani alkohol, ani údené, nič, ani vodu som nepila,
Keby bolo kari skodlive pre tehotne India asi nebude druha najludnatejsia krajina na svete
@viestta 😆😆😆
Co konkretne ma byt v kari skodlive?Mas to nejaku variaciu so surovym tatarakom a poldeci vodky alebo inak nechapem
Preco by si nemohla jest kari? Cele tehotenstvo som som sa napchavala indickymi jedlami. Malo to vplyv jedine na to, ze dieta tiez miluje indicke jedla.
Btw, kedysi, ked som bola tehotna (r. 2016) a nemala som po ruke ziadnu indicku restiku a doma tiez doslo korenie, tak som si kupovala chipsy Lays s prichutou kari. Neviete, ci ich este predavaju? Uz davno som ich nikde nevidela :(
Jem kari, casto varim cinu. Neprekvapi ma, ak moje dieta bude mat zltu pokozku a sikme oci
@tyrkysova_kobyla len čo na to manžel 😂
Všetko aj pikantnú pizzu co ma z nej skoro vystrelilo 😅😅 to sú otázky si tehotná nie chora
Vedela si ze ani dýchať nesmieš počas TT?
Ženy podaktoré mate fakt stupidne otázky môžem karí, môžem hento, môžem tamto, môžem.... vo vzduchu je toľko veci čo škodí, vo vode, mikrovlnka, telefón, antény.... neskutočné množstvo bacilov a baktérií a špiny a bohvie čoho. Si tehotná nie chorá takže áno počas TT môžeš všetko tak ako keď nie si TT, zobudte sa už konečne
Ja som nejedla ani ovocie, ani zeleninu, ani syry, ani mäso, ani pečivo... Len tak pre istotu
@viestta a čo ty vieš či niečo netaja ?😂
@kvetinka75 myslis, ze ak by kari nejedli bolo by ich 5x viac?
@viestta no co ti ja viem 🤣
Nie, ani za svet
Úplne v pohode.
Ale choďte do frasa ffakt...
nepýtaj sa blbosti a nebudeme ti blbosti odpovedať, môžeš jesť a piť všetko z mierou, okrem alkoholu a drog
nemala by som? 😨 😀
Pytas sa tieto otazky aj gynekologa? Skus 😉
Pozri sa, staci sa zadat do googla, co nemoze jest tehotna, najdes odporucania, najdes tam odpoved na svoje otazky.
To co je za otazka?? Nie, v tehotenstve len chlieb a vodu. Jasne, ze mozes . Tehotenstvo nie je choroba.
@tyrkysova_kobyla no tym internetom ako relevantnym zdrojom by som si velmi ista nebola. Uz som citala take sprostosti (ano, na tuto temu), ze sa mi az rozum zastavil.
@viestta tak apson nejaky link pod zastitou zdravotnej poistovne 😃 to ked som porovnavala, tak sedelo s obsahom brozurky, co mi dal gynekolog k tehotenstvu. Ale ak rozbali fora, tak ano, k bludom sa je zial lahko dostat 😅
@tyrkysova_kobyla to nemusia byť ani fóra, stačí nejaký článok v ženskom alebo hocijakom časopise, ktorý napísal "novinar" bez všeobecného prehľadu, vytiahol niečo z odborného článku a vytrhol z kontextu. Typická je povera o morských rybách, ktoré sa vraj nesmú jest pre obsah ortute, len mu tam vypadlo, že vo veľkom množstve, alebo pečeň kvôli retinolu, len tiež to veľké množstvo už zabudne napísať, plesnove syry ale zabudne na "z nepasterizovaneho mlieka" a tak by sme mohli pokracovat
@viestta to je pravda. Tak isto pri bylinkach, vacsina sa nemoze, ale len vo vacsom mnozstve.

Dokedy tu budu tieto stupidne otazky???
Nie nejedla ako si to vobec predstavujes? Ani kari,ani kecup,ani ovos ani horcicu!!!!!!