icon

Kvalitné tehotenské vitamíny: Na ktoré sa spoľahnúť?

26. mar 2026

Poradte kvalitne tehotenske vitaminy....predtym som brala od jamsonu a boli fajn a teraz ich beriem tiez ale zelezo mi stale klesa. Neviete poradit nieco kvalitne? Na cene nezalezi

anonym_536cda
26. mar 2026

Miv extra nepotrebujes, staci kyselina listova

anonym_c6fa47
26. mar 2026

Ja som tiež brala vitamíny, no tuším v druhom trimestri musela hematologička predpísať aj železo. Potom sa mi uľavilo celkovo - zadýchavanie a tak.

anonym_296696
26. mar 2026

V prvom trimestri kys listovu, potom ryby, vajicka, spenat, cervene maso, a papriku zelenu zltu aj cervenu, a ked uz beries zelezo tak aspon 2 hodiny pred a po nejest nic mliecne (zhorsuje sa vstrebavanie)..

anonym_f190dd
26. mar 2026

@anonym_autor v oboch tehotenstva ho som mala tehotenské vitamíny z Dr. Max. Železo som mala najprv na predpis Maltofer a neskôr mi ho zmenili na voľnopredajné Globifer. Po ňom sa mi už hodnoty železa pekne upravili.

anonym_c91e9d
26. mar 2026

@anonym_autor Femibion, brala som ho cele tehotenstvo a nemala som absolutne ziadny deficit + idealne co najviac pestra strava 🙂

anonym_a6ff6d
26. mar 2026

ja beriem Femibion od začiatku tehotenstva, teraz som 36tt a krvný obraz som mala vždy super, aj železo, a dokonca počas jesene a zimy som ani raz neochorela, čo je u mňa malý zázrak 😊