Môže jedlo z KFC v tehotenstve ublížiť bábätku?
Baby zjedla som Qurrito a Twister tortilu z KFC. Strašne to ľutujem som v 6tt a mám inzulínovú rezistenciu teraz mám na týždeň vysadené aj lieky lebo vraj v tehotenstve sa nemôžu o týždeň idem na diabetologiu. Nestane sa nič bábätku? ,😢
a co by sa mu malo stat
@anonym_autor a co by sa mu stalo ? 😅😅😅 si tehotna nie chorá
Nemôže mi moc vyskočiť ten cukor alebo inzulín a nestane sa preto niečo bábätku ? Mali ste niektorá v tehotenstve tu inzulínovú rezistenciu ?
Teda mala som ju pred tehotenstvom neviem či ju ešte stále mám uvidíme po vyšetrení predtým som si dávala na stravu pozor ale dnes som zlyhala. Nejak ma ovládajú chute.
Pane bože udri 🙏🤦♀️
Toto neviem. Zajtra volaj na diabetologiu, ci ti hrozi zvyseny cukor a ci to moze ohrozit vyvoj babatka.
Myslim, ze ak by to bol problem, zavolaju si ta ihned. Ak to nie je problem, aspon budes kludna.
Dat sa do igelitu a cakat na porod. To dieta lutujem uz teraz. Bude to mat tazke...
Nemôže mi moc vyskočiť ten cukor alebo inzulín a nestane sa preto niečo bábätku ? Mali ste niektorá v tehotenstve tu inzulínovú rezistenciu ?
@anonym_autor
v 6 tt je to uz babatko?
ja by som sa nebala kvoli inzulinu ale hlavne o tu ich hygienu a datum spotreby suroveho masa. zdravi dospeli mali co robit ked vdaka kfc skoncili v nemocke s otravou a nieto ked tehotna zje pokazene maso

??