icon

Môžem piť energy nápoj počas tehotenstva?

13. mar 2024

Ahojte. Mám otázku. ( Vopred vravím že blbé komentáre má netrápia ) Môžem si dať energy nápoj v 7 mesiaci tehotenstva? Neublíži to malému? Pýtam sa preto lebo som prvorodička a nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem

Strana
z2
plamienka555
13. mar 2024

@heln energetické drinky by sa mali prestať vyrábať, tak ako aj mnohé iné produkty, ale umierať na vysoký vek sa nenosí

lalenka33
13. mar 2024

Po energeťáku som skončila najprv na pohotovosti, kde mi nevedeli niekoľkými injekciami magnezia a niekolkymi tabletkami pod jazyk znížiť tlak a následne v nemocnici na internom. Bola som aj u kardiologa keďže mi ostali problemy s pulzom. Nikdy viac som sa nedotkla energeťáku. Nebola som tehotná. Pred 2 týždňami som bola u nového kardiologa. V zaznamoch z nemocnice si prečítal, ake som mala problémy a pýtal sa ma, čo ma viedlo k pitiu energetaku.
Na jednej strane píšeš, že poznáš tehotné, ktorým deťom na neublížilo, na druhej, že len vidíš tehotné s energeťákom...to sa vylučuje.... Je xy žien, ktore počas tehotenstva pijú, fajčia, drogujú a myslia si, že deti sú ok a nie, niesú. Poznám, čo pila. Deti ok niesu a už jej ich aj vzali a ďalšiu čo drogovala a chlapec je problemový, nepomáha ani psycholog.

mircalla
13. mar 2024

Nie

1sally12
14. mar 2024

Načo sa teda pýtaš keď si to tu aj tak obhajuješ?

mircalla
14. mar 2024

Toto svinstvo nepijem ani bezne, v tehu by ma to nenapadlo. Je jedno, ci si prvorodicka, kazdemu pricetnemu musit byt jasne, ze nie.

zizinicka
14. mar 2024

Mne napríklad veľmi chutí ta chuť 🥰😍 ale energy nepijem ani mimo tehotenstva...a tak, som veľmi rada, že vymysleli XIXO s príchuťou tuti fruti bez kofeínu a ten chutí úplne ako energy.. teda ukojí to moju chuť a nikomu tým neublížim...

kitycat
14. mar 2024

Tak sa napi ked ine pili a nic im nie je. Smelo do toho

Urazil ta moj komentar, tak si ho nahlasila. Vies ze mam pravdu. Ta hlupu otazku sa tazko odpoveda

autor
14. mar 2024

@kitycat nič som nenahlásila 🤷🏼‍♀️

Strana
z2