Môžem piť energy nápoj počas tehotenstva?
Ahojte. Mám otázku. ( Vopred vravím že blbé komentáre má netrápia ) Môžem si dať energy nápoj v 7 mesiaci tehotenstva? Neublíži to malému? Pýtam sa preto lebo som prvorodička a nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem
Po energeťáku som skončila najprv na pohotovosti, kde mi nevedeli niekoľkými injekciami magnezia a niekolkymi tabletkami pod jazyk znížiť tlak a následne v nemocnici na internom. Bola som aj u kardiologa keďže mi ostali problemy s pulzom. Nikdy viac som sa nedotkla energeťáku. Nebola som tehotná. Pred 2 týždňami som bola u nového kardiologa. V zaznamoch z nemocnice si prečítal, ake som mala problémy a pýtal sa ma, čo ma viedlo k pitiu energetaku.
Na jednej strane píšeš, že poznáš tehotné, ktorým deťom na neublížilo, na druhej, že len vidíš tehotné s energeťákom...to sa vylučuje.... Je xy žien, ktore počas tehotenstva pijú, fajčia, drogujú a myslia si, že deti sú ok a nie, niesú. Poznám, čo pila. Deti ok niesu a už jej ich aj vzali a ďalšiu čo drogovala a chlapec je problemový, nepomáha ani psycholog.
Nie
Načo sa teda pýtaš keď si to tu aj tak obhajuješ?
Toto svinstvo nepijem ani bezne, v tehu by ma to nenapadlo. Je jedno, ci si prvorodicka, kazdemu pricetnemu musit byt jasne, ze nie.
Mne napríklad veľmi chutí ta chuť 🥰😍 ale energy nepijem ani mimo tehotenstva...a tak, som veľmi rada, že vymysleli XIXO s príchuťou tuti fruti bez kofeínu a ten chutí úplne ako energy.. teda ukojí to moju chuť a nikomu tým neublížim...
Tak sa napi ked ine pili a nic im nie je. Smelo do toho
Urazil ta moj komentar, tak si ho nahlasila. Vies ze mam pravdu. Ta hlupu otazku sa tazko odpoveda
@kitycat nič som nenahlásila 🤷🏼♀️

@heln energetické drinky by sa mali prestať vyrábať, tak ako aj mnohé iné produkty, ale umierať na vysoký vek sa nenosí