Môžem piť Vincentku počas prvého trimestra?
Možem piť vincentku mineralku v 1 trimestri? Je mi strašne zle a skúšam už všetko, cola pepsi magnezium, jedenie keksov nic nezaberá. Poradili mi vincentku ale neviem ci mozem.
Tak keď môžeš colu, prečo by si nemohla minerálku 🤔🤔🤔
Pozeram na slozenie a rozmyslam co by tam mohlo byt skodlive pre tehotnu...
Vincentka je veľmi slaná a obsahuje veľa sodíka a minerálov. Je, výborná na inštalovanie a preplachy dutín, ale na každodenné pitie určite nie.
Vincentka je veľmi slaná a obsahuje veľa sodíka a minerálov. Je, výborná na inštalovanie a preplachy dutín, ale na každodenné pitie určite nie.
@anna777115 inhalovanie, malo byť.
Prestriedaj aj s Fatrou. Ale tou obycajnou - bielu tehotna nemozes. Ja som vdaka nej prezila 2 tehotenstva ;)
@anna777115 inhalovanie, malo byť.
@anna777115 Vincentka sa pouziva aj v pitnych kurach v Luhacoviciach pri traviacich problemoch. Samozrejme nie ako jediny zdroj tekutin, ale ako liecivy doplnok v ramci pitneho rezimu.
@anna777115 Vincentka sa pouziva aj v pitnych kurach v Luhacoviciach pri traviacich problemoch. Samozrejme nie ako jediny zdroj tekutin, ale ako liecivy doplnok v ramci pitneho rezimu.
@viestta No, vieš, ale pre tehotnú to môže byť veľká záťaž na obličky, vďaka tej soli a tiež , problém s vysokým tlakom.
@viestta No, vieš, ale pre tehotnú to môže byť veľká záťaž na obličky, vďaka tej soli a tiež , problém s vysokým tlakom.
@anna777115 ale ak vypije po duskoch za cely den 2 deci na ulavu od prekyslenia zaludka, tak nemusi to byt az taky problem.
Dal ti lekár niečo na nevoľnosť ? Mne dal a to najhoršie prešlo ale stále mam strašný problém s tým keď som hladná a to som skoro každé 2 hodiny a začne ma páliť žalúdok a núti ma to na vracanie … tiež neviem čo robiť ☹️Iba sa najem ale ja nechcem stále jesť ani mi to nechuti ☹️som v 9tt od zajtra … cola zaberá trochu
@michaela19900 Ja som vďaka Fatre prežila tehotenstvo. Pálenie zahy.Ale pila som ju len, keď ma pálila záha a mala žalúdočné nevoľnosti.Inak vodu a čokoľvek na čo som mala chuť.
@anna777115 totálna blbosť. Je to prírodná minerálna voda. Podľa teba môže v pohode piť coca colu, ktorá obsahuje kvantá cukru a kofeín, ale "čistá voda" je škodlivá na obličky. Prosím ťa...
@anna777115 totálna blbosť. Je to prírodná minerálna voda. Podľa teba môže v pohode piť coca colu, ktorá obsahuje kvantá cukru a kofeín, ale "čistá voda" je škodlivá na obličky. Prosím ťa...
@dominikamacakova Kde, ja píšem že môže piť coca colu a minerálna voda nie je čistá voda. Vysoký podiel sodíka v tehotenstve môže byť škodlivý. Samotné tehotenstvo je záber na orgány nie to ešte vysoký podiel soli. Veď Vincenta je jedna z najslanšich minerálok.

Je na nej písané,že je vhodné pre tehotné?