icon

Môžem užívať Lagosu v tehotenstve?

Včera o 08:34

Ahojte , prosím vás jedli ste v tehotenstve Lagosu ? Nieje lepší essencial? Koľko tabletiek ste jedli od kolkeho týždňa ? Ďakujem za rady ♥️

guudy
Včera o 08:39

@anonym_autor kedze je Lagosa na predpis, vsetko treba konzultovat s gynekologom.

autor
Včera o 08:44
@guudy

@anonym_autor kedze je Lagosa na predpis, vsetko treba konzultovat s gynekologom.

@guudy ja ho mám predpísaný , ja sa pýtam kto ho užíval.

guudy
Včera o 09:01
@anonym_autor

@guudy ja ho mám predpísaný , ja sa pýtam kto ho užíval.

@anonym_autor tak preco riesis na konovi lieky na predpis? Uzivaj tak, ako ti povedal lekar ;)

anonym_1c7f0d
Včera o 09:10

@anonym_autor snad ti lekar povedal, ze kolko. Asi mas zle pecenaky, to je obcas bezne pocas teho. Tak ber Lagosu. Tam je sylimarin koncentrovany.

autor
Včera o 10:10
@anonym_1c7f0d

@anonym_autor snad ti lekar povedal, ze kolko. Asi mas zle pecenaky, to je obcas bezne pocas teho. Tak ber Lagosu. Tam je sylimarin koncentrovany.

@guudy
@anonym_1c7f0d prečo riete konverzáciu ktorá nieje vôbec podaná vám ? Ja chcem vedieť skúsenosti žien čo tu lagosu jedli . Ďakujem !

anonym_1c7f0d
Včera o 10:11
@anonym_autor

@guudy
@anonym_1c7f0d prečo riete konverzáciu ktorá nieje vôbec podaná vám ? Ja chcem vedieť skúsenosti žien čo tu lagosu jedli . Ďakujem !

@anonym_autor aha, tak si rob co chces, zjavne si podela rozum. papa

guudy
Včera o 10:19
@anonym_autor

@guudy

@anonym_autor no ja Lagosu uzivam dlhodobo (nie som tehotna) a neuveris, ale uzivam ju podla toho, ako mi predpisala doktorka. Sprav aj ty to iste.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_61e73c
Včera o 10:38
@anonym_autor

@guudy

@anonym_autor A coho sa bojis? Ved je to iba prstrec mariansky

autor
Včera o 10:54
@anonym_61e73c

@anonym_61e73c na internete je napísané nieje vhodné pre tehotné ženy .

autor
Včera o 10:54
@anonym_61e73c

@anonym_61e73c teda na pribalovom letáky

anonym_a156ab
Včera o 14:33
@anonym_autor

@anonym_61e73c teda na pribalovom letáky

@anonym_autor to sa pise na vsetkom, lebo vyskum sa nerobi na tehotnych zenach z etickych dovodov