Poraďte sladkosti bez mlieka pre tehotné s intoleranciou laktózy
Ahojte 😊 Neviete mi prosím poradiť nejaké sladkosti (keksíky, čokolády, tyčinky a pod.), ktoré neobsahujú mlieko ani mliečne zložky? Mám intoleranciu na laktózu a teraz v tehotenstve mám veľkú chuť na sladké 😭
Veganske sladkosti, ja mam rada napr. taku flapjack tycinku z lidla, kokos-cokolada prichut, maju pri pokladniach.. alebo si robievam "milkshake" z rastlinneho mlieka, dam susene datle pre sladkost a kakao, plus chia alebo sezam, konopne semianka, orechove maslo alebo hocico.. alebo bez kakaa s mrazenymi malinami..
Dost si protirecis. Intolerancia laktozy neznamena,ze nemozes jest mliecne veci. Kup si laktazu v tbl a mozes jes naco mas chut. Ja uz to vobec neberiem ako problem.
Keksíky a sušienky z Tesca "free from,, sú síce v prvom rade bezlepkové, ale väčšinou aj bez mlieka.
Dost si protirecis. Intolerancia laktozy neznamena,ze nemozes jest mliecne veci. Kup si laktazu v tbl a mozes jes naco mas chut. Ja uz to vobec neberiem ako problem.
@anonym_1a5265 ale nemáš potom tráviace ťažkosti?
@anonym_1a5265 ale nemáš potom tráviace ťažkosti?
@seyran24 daj si radšej čerstvé ovocie, sušené ovocie, ovocné smoothies to okrem cukru obsahuje aspoň minerály a vitamíny, výživu pre dieťa na rozdiel od priemyselne spracovaných sračiek plných chémie.
splietas jedno cez druhe.
preco chces jest vegan veci, ked mas intoleranciu na laktozu.
uplne v pohode hladaj bezlakto sladkosti, kludne oreo original je take, mnohe zele tycinky (od deva aj jahodova, aj pomarancova), gastanko od devy. gumene cukriky jojo (tie priesvitne, nie jogurtove), dm drogeria ma keksy bezlaktozove…..
je toho viac nez dost bezlaktozoveho.
tie, co radia ovocie, jaska ze je ťtdravsue, ake ked Ta chyti pažravka na sladke, ovocie to nezachrani

@seyran24 figy, med, turecky med, hrozienka, Pusinky z bielka,
Plnene piskoty lekvarrom (tzv jaffa cakes)