Prihorené hranolky počas tehotenstva
Dobrý večer ženy, priateľ mi robil hranolky lenže sa mu tak trošku spálili až tak do čierna všetky ale tvrdé neboli, iba nejaké časti tvrdé ale tie som nejedla, môže to vadiť že som zjedla takéto hranolčeky čiernejšie keď som iba v prvom trimestri ? keď sa vyvíjajú všetky organy, alebo mi to takto jednorazovo neuškodí ?
Už sme tu videli asi fakt všetko.
Čo na toto napísať , aby to nebolo urážlivé?
Okamžite na pohotovosť
Teraz sa ti narodí černoško.
Pardón, nedalo mi.
Spálené jedlo sa nemá jesť, bez ohľadu na tehotenstvo. Ale bábätku sa nič nestane.
@anonym_autor najprv ich zožerieš a potom sa pýtaš? Logika GDE? 🙄
@anonym_autor Nič sa nestane. Ak bude dieťa retardované alebo len hlúpe, nemôžu za to hranolky, ale gény po matke.
@anonym_autor Nič sa nestane. Ak bude dieťa retardované alebo len hlúpe, nemôžu za to hranolky, ale gény po matke.
@anonym_9b12bc
A ja že nebudem zlá 😁 ale toto je masaker koment
Autorka,
Neboj nič sa nestane, zjedla som oripakenu hrianku a asi pol kila nivy. Dieťa je ok, No a čo sa génov roka, uvidíme časom 😁
Neber to tak tragicky, len na niektoré byliny daj pozor a surové mäso 🙂.
Aj miku môžeš jesť, i keď obsahuje alkohol, minimum.
Nerieš to tak veľmi.
Môžete sa hanbiť, že takto hnusne urážate ženu len preto, že sa bojí o svoje dieťa. Pritom jej otázka je úplne relevantná. Je to škodlivé nakoľko to obsahuje akrylamid. V malom množstve by to nemalo uškodiť. Je to ale potenciálne škodlivé. Lepšie je sa tomu vyhnúť. Autorka nemusíš sa báť nič sa nestane. Pre sprosté komentáre sa netráp. Si rozumná a zodpovedná. Všetko dobré prajem.
A teraz vazne? Naco sa pytas ked si to zjedla?
Môžete sa hanbiť, že takto hnusne urážate ženu len preto, že sa bojí o svoje dieťa. Pritom jej otázka je úplne relevantná. Je to škodlivé nakoľko to obsahuje akrylamid. V malom množstve by to nemalo uškodiť. Je to ale potenciálne škodlivé. Lepšie je sa tomu vyhnúť. Autorka nemusíš sa báť nič sa nestane. Pre sprosté komentáre sa netráp. Si rozumná a zodpovedná. Všetko dobré prajem.
@anonym_39d301 rozumna a zodpovedna by zrejme bola, ak by ich nezjedla ci? to len taky komentar
Autorka nic sa nestane, nemusis sa obavat.
😲 to nemyslis vazne?? to si naozaj zjedla?? a co teraz ak sa ti narodi maly cernosko alebo ina mensina? vezme si to priatel na svedomie??? toto hadam nie .. nechapem taku nezodpovednost z vasej strany
Jéééézis, MILUJEM tieto primitívne útoky na ženy!! Haloooo, ženy! Mali by ste si trošku vstúpiť do svedomia. Čo všade čítam, všade si na ľuďoch vybíjate zlosť, všade ste vrazené, neviem čo vás ženie… Aj ja som bola tehotná a dostala som všelijaké otázky. A svet sa zrútil? Nie! Svet sa rúti kvôli ľuďom ako ste vy! Autorka za mňa v pohode 👍🏼
@anonym_39d301 keby bola rozumná a zodpovedná tak neje zhorené jedlo - tehotná či nie 😉
@anonym_autor Ženy,ženy..ako chcete byť matky, keď neviete úplne banálne ,základné veci. Človek keď to tu číta má pocit, že si tu niekto robí srandu,alebo už poniektoré nemajú zdraví rozum.
@anonym_autor aj neverim, že sa vôbec niekto môže takú koko..nu pytat? Si kompletná? Niekedy fakt sa mi rozum zastavuje, na čo sa tu už pýtajú.
@anonym_autor a si vôbec tehotná? Ved sa opýtaj na konovi
Prečo sa takéto ženy rozmnožujú, čo tomu dieťatu môžu ponúknuť do života?
Prečo sa takéto ženy rozmnožujú, čo tomu dieťatu môžu ponúknuť do života?
@anonym_d353df varit to nevie, hranolky jej frituje do cierna priateľ, nevie ci môže jesť parky.....ach
@anonym_39d301 A nebola by rozumnejsia a zodpovednejsia, keby sa najprv opytala a potom zjedla ako naopak ako to aj spravila?🤔
Ano niektore komenty su uz cez, to beriem. Ale zas logika nepusti🤔😁 teda na to ani logiku netreba, to je vec co by mala vzist aj automaticky😄🙂
Spalene karcinogennr hranolky by som nejedla ani ako netehotna. Ti bolo luto vyhodit?
@anonym_autor frajera nauč poriadne variť kým porodis.. Nie nebude ti nič 🙏
@anonym_autor Nič sa ti nestane, v tehotenstve môžeš jesť všetko, ale z mierou. Keď ti chutila pripalená hranolka tak ju zjedz.
Už tu dlho nebola primitivna tehotenská otázka 😁
@anonym_autor tehotenstvo nie je choroba🤣🤣 čo akoze tie hranolčeky by tomu babu spôsobili ?
Možeš jesť všetko načo maš chuť, okrem súrového jedla a nepasterizovaného. Ja som si dala aj niva syr, ale som ho prevarila, mala som strašnú chuť, aj bryndzové halušky som jedla, ale brybdzu som tepelne spracovala.
@anonym_d353df varit to nevie, hranolky jej frituje do cierna priateľ, nevie ci môže jesť parky.....ach
@anonym_655cb5 na to si ako prišla že nevie variť? Za to že jej raz urobil obed priateľ? Musí stále pri sporáku len žena stáť?
kam toto speje? Zeny, ved ked vas to tak poburuje, tak nevsimam si a idem dalej. To naozaj mate tak prazdny zivot, ze vas bavi rypat do ostatnych?

nie, nemôže.
inak zvláštna otázka, priam troška priblblá