Stravovacie návyky Plačkovej
Vsimli ste si ako sa prežiera ? Tlaci do tej hlavy žradlo aj ked netreba , nechutne mi vsade vybehuje. Toto je presne to nasilu prezieranie v tehotenstve a potom pichne ozempik
Hej a zrazu sa stane zázrak a ona len tak schudne 30kg z jedného lieku 😂 trochu ži v realite
Hej a zrazu sa stane zázrak a ona len tak schudne 30kg z jedného lieku 😂 trochu ži v realite
@anonym_7fa984 hej a potom tensie nohy ako ja čo som rodila s 59kg 😀
@anonym_7fa984 hej a potom tensie nohy ako ja čo som rodila s 59kg 😀
@anonym_2629bb lenže ,sú aj ženy ktoré už v pôrodnici nechajú 15-20kg
@anonym_autor mne nevybieha, ja som sa tu len včera dozvedela, že je tehotná. Je mi jedno, nech srotuje čo chce.
špatná je aj tak, či sa prežiera alebo nie ... vôbec ale teda netuším - načo ju sleduješ?? 😒
@anonym_autor vstala si dnes riťou napred? Keď ťa nezaujíma tak ju nesleduj. Žije aj z tvojich sledovaní.
Prečo niekto má potrebu sledovať také primitívne a plytké osoby? Je mi úplne jedno čo tá primitívna žena celý deň so sebou robí.
jasne, ze si bude bude pichat, len co porodi aj s mamou tak schudli, ale je to jej vec, jej zdravie
@anonym_autor a co sa do nej starate?To je jej vec ci sa preziera alebo nie.Prezierajte sa aj Vy.A uvidite do leta bude mat postavicku jak lusk.Pichne si ozempik nepichne jej vec.Pichnite si ho aj Vy ked kej zavidiiite
@anonym_autor mne nevybieha, ja som sa tu len včera dozvedela, že je tehotná. Je mi jedno, nech srotuje čo chce.
@anonym_f10812 mne tiez vybehuje sponzorovana
Jezis, a to keby si mna videla, ako som sa prezierala tesne pred porodom. Zozrala som vsetko, co mi prislo pod ruku. Po porode som bola na povodnej vahe 55 kg do 3 mesiacov, bez ozempicu. A do toho som tiez zrala a zrala, len o kusok menej, nez pred porodom.
@anonym_autor za mna nech do seba tlaci co chce, nasledne nech si aj picha co chce... ktokolvek , ak ma cim kolvek irituje, nesledujem ho a uz vobec kvoli tomu nezakladam fora... co ti neni rovno, po tem je ti hovno... tolko k tomu
Nainštaluj si blokovač reklám, mne nikde nevybehuje.
@anonym_2629bb lenže ,sú aj ženy ktoré už v pôrodnici nechajú 15-20kg
@minenkaa to netvrdím, že je nemožné ale zuza nikdy nebola vychrtla ako bývala teraz
@anonym_2629bb tak schudla a jej jej vec ako ,ako každého iného
@minenkaa 😂 samozrejme
ja sa uz velmi dlho snazim pochopit, naco ludia sleduju ine osoby, ked ich len hejtuju potom.
ja teda rozhodne nei som fanusik ludi ako Plackova...ale toto ???
ved to je strasne ubohe...na zaklade par fotografii vyhodnotit, ze sa preziera ?
tak a keby aj - nie je to jej vec ?
nedavno som bola ja zdr.ana, lebo som si dovolila napisat, ze zjest naraz dva rezne (dva langose a podobne) je obzerstvo...a teraz zrazu ideme hejtovat, ze sa niekto odfoti, ako je
@anonym_autor ona si nielen pichá, ale aj snupe. A tie, co tu velice vypisujú, ze vsak nech si pichá, co koho do toho, tak len toľko, že oxempic poškodzuje pankreas. Cize o par rokov tu máme nárast rakoviny pankreasu ako vyšitý. Nezabudnite potom vypisovat ako ma stat povinnosť vám hradiť stotisíc oveľa liečby, resp.tu potom sa čudovať ze co toľko sa umiera na rakovinu pankreasu. No preto
@anonym_autor ona si nielen pichá, ale aj snupe. A tie, co tu velice vypisujú, ze vsak nech si pichá, co koho do toho, tak len toľko, že oxempic poškodzuje pankreas. Cize o par rokov tu máme nárast rakoviny pankreasu ako vyšitý. Nezabudnite potom vypisovat ako ma stat povinnosť vám hradiť stotisíc oveľa liečby, resp.tu potom sa čudovať ze co toľko sa umiera na rakovinu pankreasu. No preto
@anonym_67465f rovnake peniaze vynaklada za choroby sposobene obezitou a nezdravym zdravotnym stylom.
cim neschvalujem drogy absolutne a ani hazard s liekmi ako ozempic
@anonym_67465f dakujeme za objasnenie... mozes sem dat link, kde ozempic u neindikovanych pacientov sposobil rakovinu pankreasu?
v naslednych vyjadreniach odporucam pozriet statistiky uspesnosti liecby pankreasu... a prezitelnosti v zachyteni rakoviny pankreasu v akekomkolvek stadiu... potom tu pisat debiliny... a este by som teda rozlisila pricinu a nasledok - v pripade rakoviny pankreasu u indikovanych pacientov na diabetes... ma na mozny vznik rakoviny najvacsi vplyv diabetes samotny... nie OZEMPIC
a ci plackova snupe? ved nech...
@anonym_autor Tak mne henta osoba nema co dat, vypnem skor ako vyskoci akykolvek jej prispevok 🙄.
kašli na kysuckú burgyňu.
ona je ešte ako tak - aj keď nevie čo od dobroty, ale ten jej manžel - no koniec sveta. tak nesympatického tĺka som už dávno nevidela.
mne nikde nevyskakuje
@anonym_67465f dakujeme za objasnenie... mozes sem dat link, kde ozempic u neindikovanych pacientov sposobil rakovinu pankreasu?
v naslednych vyjadreniach odporucam pozriet statistiky uspesnosti liecby pankreasu... a prezitelnosti v zachyteni rakoviny pankreasu v akekomkolvek stadiu... potom tu pisat debiliny... a este by som teda rozlisila pricinu a nasledok - v pripade rakoviny pankreasu u indikovanych pacientov na diabetes... ma na mozny vznik rakoviny najvacsi vplyv diabetes samotny... nie OZEMPIC
a ci plackova snupe? ved nech...
@krasneleto samozrejme, ďalšia mudra. Ozempic nie je určený len tak na pichanie kazdemu, lebo chces schudnúť. Je to liek ako každý iný. Ci aj ty si len tak dávaš napr. ATB?a áno, predstav si, zdravému človeku poškodzuje pankreas
@anonym_67465f dúfam že nepapaš ani údeniny
@krasneleto samozrejme, ďalšia mudra. Ozempic nie je určený len tak na pichanie kazdemu, lebo chces schudnúť. Je to liek ako každý iný. Ci aj ty si len tak dávaš napr. ATB?a áno, predstav si, zdravému človeku poškodzuje pankreas
@anonym_67465f poprosim zdroj tejto informacie... myslim ze si mimo
tak skusim este raz. zdravemu bez indikacie nesposobuje rakovinu... choremu sposobi rakovinu takisto diabetes ako taky, nie ozempic.. ale pouc nas tu vsetkych relevantnym zdrojom
a pridaj k nemu teda aj kolko milionov sa minie na liecbu rakoviny pankreasu ....
@anonym_67465f a nie, ja si LEN tak NIECO nedavam... ani ozempic, ani ATB... ale keby aj, mam za to, ze teba je do toho jedno velke NIC
Plačková? A to je kto?

@anonym_autor a prečo ju pozeráš ,pichni si aj ty