Tehotenské nevoľnosti a štedrovečerná večera

20. dec 2023

Ahojte, je tu niekto tiez, co zvracia a je mu nonstop zle? Uz ste rozmyslali, ci si vobec sadnete k stedrovecernemu stolu?
Mne je zle stale, ale najhorsie prave ku veceru, tak neviem ako to spravit, este ked zacitim vsetky tie vone, ktore mi teraz nie su prijemne...
Nastastie nam to tento rok vyslo tak, ze budeme doma sami, teda len manzel, ja a skoro 4-rocny syncek no a prave kvoli nemu sa chcem premoct, teraz ked uz cele Vianoce vnima viac a tesi sa :( ale neviem co budem odbiehat si pregrcnut alebo co.
Povzbudte ma prosim kto to ma podobne :D

kristincek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
20. dec 2023

Synovi nech sa venuje muz, ty si daj aj suchy chleba ked ti to pomoze.
Hadam, ze sa bude tesit na Jeziska a grcajucu mamu bude mat " na salame" 😅

maryetta
20. dec 2023

Ja som v tomto tehotenstve mala ze zle mi bolo sice stale. Ale grcala som vzdy vecer o siedmej-osmej. Teda povacsine vecer.
Kazdopadne skuste si dat sviatocny obed? Alebo proste tu “veceru” o druhej. Tretej poobede. Ked vydrzis pri stole sediet tak aspon sucharik. Oblatky alebo co znesies.

lubkovaandrejka
20. dec 2023

Ahoj 🙂 ja som bola skoro pred 2r. na tom presne tak isto. Pri stedrovecernom stole mi v bruchu vselijako skrucalo :D a nakoniec som aj tak sla smer WC. Nuz, tomu nezabranis. Ale nic si z toho nerob. Syn sa bude isto tak tesit na darceky, ze mu to radost nepokazi.

mia_von_prag
20. dec 2023

Mne bolo veľmi zle a ostali sme s manželom sami doma. Na jedlo a varenie ani pomyslenie.
Nestihli sme v ten deň kúpiť rybu, jedli sme dusenú cuketu s vareným zemiakom a potom neskôr sme si spravili palacinky.

Takže za mňa, daj si len to, čo zvládneš.

katkaseiner
21. dec 2023

ak myslis na odbiehanie od stola a tradicie, tak to kasli, syncek si ani nevsimne ak ocko zahlasi ze mamina odbehla na zachod. A ty ak musíš, tak musiš. Uzi si sviatky a tymto sa urcite netrap