Zvracanie a bolesť brucha

risoriskoveronka
8. okt 2021

Dobrý deň. Včera večer som písala ohľadom môjho 3 ročného synčeka ktorý zvracia a hnackuje. Od utorka večera stále len zvracia odvtedy nič nejedol pije vodu čaj ale málo a aj to všetko potom vyvracia. Stále ho bolí bruško plače neviem čo s ním mám robiť do nemocnice snim nechcem ísť on si tu infúziu nedá spraviť neviem ako mu dajú infúziu všetkého sa bojí plače . Ako mu pomôcť prosím máte stým nejaké skúsenosti? Či ešte mám počkať či mu bude lepšie či mám snim ísť a nečakať ďalej? Čo ak mu niečo je čo ak to nieje črevná infekcia. Neviem už čo ďalej som strašne zúfalá 😭😭😭

pokemonkaa
8. okt 2021

Najtazsie sa je rozhodnut ist do nemocnice. Uz by som necakala a sla. Moj syn si tiez nechcel dat napichnut infuziu, dali mu iniekciu na ukludnenie, zaspal a tak mu ju napichli. Hned po prvej infuzii sa mu ulavilo. My sme mali nakoniec rotavirus, l hnackoval, zvracal, bolelo ho brusko. Drzim prsty, nech to cim skor prejde.

zuzkaa1991
8. okt 2021

@risoriskoveronka tak ako pise mamicka je to.dlha doba a dnes by som bola v nemocnici alebo u lekara.ak hylak kvapky ste mu davala 3krat denne a asppn do polhodiny sa negrckal mal by zabrat ak nie určite by som uz bola rano môže byt dehydrovany a to je už velmi zle

jaskolka
8. okt 2021

Určite by už bolo treba ísť s nim, autorka, preboha, aj keď" nechce infúziu, a bojí sa" toto nie je vec, že sa budes pýtať 3 ročného dieťaťa! treba a hotovo. Keď tak, pichnú mu tam upokojujúcu injekciu a aj keby mali mu priviazať ruky, vždy lepšie, ako keby odpadol od dehydratácie! Či radšej budeš čakať kým ti úplne sa doma vysusi? Ber to tak, že mu pomáhajú, nie ze ubližujú. Ak to musí byť, tak bez debaty

marytesss
8. okt 2021

ja by som šla do nemocnice, okamžite. sama som si prešla neprestajným vracaním bez šance udržať v sebe akúkoľvek vodu a vracanie strašne dehydruje, hnačka tiež. neváhala by som. a už vôbec nie pri takom malom dieťati.

siska53
8. okt 2021

@risoriskoveronka uz si tam davno mala byt!! U takych malych deti moze rychlo prist k dehydratacii a mozu sa dostat do ohrozenia zivota! My sme radsej s nasou po tejto informacii behali.

aliii3
8. okt 2021

Nás doma trápila hnačka takto vo väčšom zhruba pred pol rokom. Tiež som si nevedela dať s tým rady dlhšie, postupne nás to všetkých obchádzalo. Manžel doniesol z práce nejakú virózu a všetci sme si tým prešli. Jedna známa mi poradila, aby sme vyskúšali Optifibre vlákninu, že ona s ňou má dobré skúsenosti pri črevných problémoch. A musím zaklopať, veru sa nám polepšilo, keď sme začali užívať.

nikol873
18. nov 2021

@aliii3 inak tieto kadejake crevne virozy mi pridu horsie ako hocijake prechladnutie. kamoska mi teraz akurat hovorila dva tri dni dozadu, ze u nich v skolke je rotavirus, tak to musi byt tiez uzasne nieco. inak co spominas tuto vlakninu, tak s nou mam tiez skusenost a musim pochvalit, za mna super produkt na taketo stavy.

aliii3
2. dec 2021

Tiež si myslím, lebo s takým prechladnutím, keď máš sopeľ, kašeľ, to vieš fungovať. Ale keď ti grúli v bruchu a musíš každú chvíľu na záchod, tak to nie je bohviečo. To ani pracovať, ani doma poriadne porobiť, ani nič. Ja od tejto skúsenosti ju mám už stále doma. Lebo to nevieš, kedy sa pritrafí takéto niečo. Ako aj ty čo spomínaš ten vírus, kto by to bol čakal. Takže ja som už pripravená a mávam ju doma, to väčšie balenie rovno pre istotu.