Tepelne upravený hermelín v tehotenstve: je bezpečný?
Jedli ste ako tehotné hermelín/encián, ktorý bol tepelne upravený? Nie mnou, v reštaurácií. Vyprážaný/grilovaný.
Viem, že sa zaobídem aj bez toho, ale mne sa snáď už aj sníva o ňom. 😂
Normálne som jedla. Zas ako netreba robiť zbytočne dramu
@anonym_autor jedz na čo máš chuť,ale s mierou. A určite sa nič nestane ani tebe ani bábätku.
@anonym_autor jedz na čo máš chuť,ale s mierou. A určite sa nič nestane ani tebe ani bábätku.
Tak aj z jedného sústa surového mäsa alebo nepasterizovanej bryndze môže niečo dostať, čiže toto úplne neplatí...
Jedla som vzdy uplne vsetko pocas tehotenstiev, okrem jedla zo suroveho masa.
Tak aj z jedného sústa surového mäsa alebo nepasterizovanej bryndze môže niečo dostať, čiže toto úplne neplatí...
@thereisabear nemala som na mysli surové mäso.....
@anonym_autor bavime sa o uplne klasickom jedle, ktore si uz 100x jedla... ved nejdes jest prvykrat kebab z bazaru v Marakesi 🙄
@anonym_autor ja som minule mala nutkanie si kupit Nivu, nevedela som sa dojest. Surovu. Musim mat furt daco slane, alebo potom stavnate, zmrzku napriklad vyhladavam kyslu, ovocnu, bezne mam rada sladke. Akoze neviem, co ma byt na tych syroch zle? Ked je to plesnovy syr a nie pokazeny plesnivy, tak ako co sa ma stat?
Ine je napriklad - nepasterizovana bryndza a ta sa ta zohnat aj bezne v obchodoch, z Agrofarmy maju uvedene aj na obale, ze nie je vhodna pre tehotne. To nejem, ani to bezne nekupujeme, lebo mame aj male deti a nechcem riskovat.
Takze kupujeme len Liptov alebo Zvolensku Slatinu.

Aj netepelne upravený som jedla