Aké streamovacie služby si platíte?
Medirex
Podla potreby
Netflix, voyo, disney +, spotify, yt premium, duolingo
Mame v ramci pausalu zadarmo netflix,hbo,aj voyo.
Netflix nonstop, HBO podľa času, skyshow nonstop, Amazon prime podľa potreby, Apple tv podľa potreby
Netflix a Spotify
@anonym_autor ani iedno
@anonym_autor netflix, voyo, spotify a disney občasne.
Netflix, Max, HBO, Prime, Apple, Disney
Ani jedno, nelegalne mame stranku, kde su vsetky tieto streamovacie platformy 😁… a zadarmo
Netflix, Voyo, Disney+, Spotify, aj Skyshowtime ale iba za 1 serial a to sme potom zrusili.
Ani jedno, nelegalne mame stranku, kde su vsetky tieto streamovacie platformy 😁… a zadarmo
@cyberk kodi? 😅
@anonym_autor žiadne
Netflix, Disney+, Prime, Spotify 🙂 a teda obcas aj predplatne na nejakej appke, kde su take celkom hlupe dramy, vzdy ma nejaky teaser chyti ale to tak raz za cas
platim si tv - antik a to uplne staci .. filmy si viem pozriet online a ak mala chce nieco na netflixr kamarat mi da jeho heslo-ona si pozrie tak jeden serial ci rozpravku za rok ...
Netflix a voyo.... hbo max, disney prilezitostne (tak 2-3 mesiace v roku ked chcem pozrier nieco konkretne)
skyshowtime
Netflix uz roky platime, raz za rok dame na mesiac voyo, alebo hbo, ak chceme nieco konkretne pozriet. Inak nic.
Netflix, Skyshowtime si platime, Voyo a HBO mame v ramci O2, Disney+ a Prime nam zase zdielaju znami
V ramci pausalu mam netflix zdarma a platim si you tube premium, toto je za mna fakt jedina vec, ktoru som ochotna platit a stoji za to☝️ plus duolingo mam od kolegu, plati celorocne a moze pozvat par "clenov rodiny".
@anonym_autor žiadne! Som chudobný, nemám na také veci peniaze. Mám izbovú anténu a pozerám tých 5 dostupných tv kanálov čo sú volne zdarma.
Netflix, Voyo, aktuálne Joj play, Youtube Premium, občas HBO.

Netflix pravidelne, HBO a Disney na striedačku.