icon

Kde pozerať zadarmo nemecké filmy a seriály?

anabelik
Včera o 16:05

Ahojte, neviete prosím, kde sa dajú pozerať filmy alebo seriály zadarmo a v nemčine? Chodím na nemecký bilingvál a v škole nám odporúčali pozerať filmy a seriály v nemčine, tak by som si chcela týmto spôsobom trochu zlepšiť jazyk.

Ide mi hlavne o to, aby tam bol nemecký dabing as nemeckými titulkami a aby to bolo naozaj zadarmo. Netflix mi rodičia nechcú platiť, tak hľadám nejakú inú možnosť.

Poznáte niečo také? Môže byť stránka alebo aplikácia, hlavne nech je to legálne a nemusím za to platiť.

Ďakujem za tipy. 🙂

anonym_3f8b25
Včera o 16:08

Najjednoduchsie youtube filme deutsch a zapnes generovane titulky

emjee
Včera o 16:12

ORF ak si z Bratislavy a okolia, alebo satelit a RTL, SAT1, ZDF, ARD ...

olimuc
Včera o 17:02

Sendungverpasst.de ale tam najdes len to co na obycajnom DE satelite … je to legalne, ale nefunguju uplne vsetky filmy a serialy … ale urcite nieco najdes. Titulky tam asi nebudu

gab
Včera o 17:19

na youtube si vyhladaj: filme deutsch komplett kostenlos,
https://www.youtube.com/results?search_query=fi...
niektore su komedie, romanticke, niektore trochu starsie, ale na ucenie jazyka to podla mna staci bohate.

svetlonos
Včera o 17:49

@anabelik
Ja nechápem ako ti tam pomôžu titulky? Mňa rušilo čítať titulky a zároveň sa sústrediť na počúvanie. Je to capina. Normálne si pozri na YouTube Nemecku rozprávku a len počúvaj. Trebárs 3 oriešky pre Popolušku sú aj v nemčine na YouTube.

niekto2hy
Včera o 21:18

Kika,po investovani do VPN,online archiv 3SAT,ORF,ARD,ZDF.

osky
Dnes o 06:36
@emjee

ORF ak si z Bratislavy a okolia, alebo satelit a RTL, SAT1, ZDF, ARD ...

@emjee ty chytas v Bratislave ORF???

emjee
Dnes o 06:40
@osky

@emjee ty chytas v Bratislave ORF???

nie som z BA, ale byvam na hranici s Rakuskom a ano, chytame tu ORF cez DVBT