icon

Ktorý streaming používate najčastejšie?

4. jún 2026

Ahojte, platíme si aktuálne Netflix aj Max a zvažujem, že jednu zruším.
Len teda neviem sa rozhodnúť :-/ Vy najčastejšie používate ktorú?

ivanakal
4. jún 2026

Mala som disney, hbo, voyo, netflix. Nechala som si netflix, ten bol zo vsetkych naj. Teraz ale nie je to co to byvalo. Presli sme ale na Kodi. Tam je fakt ze vsetko, a za par eur.

maca1984
4. jún 2026

U nás ide najviac Netflix. Hbo max zaplatím teraz len kvôli seriálu Form.

erika7102
4. jún 2026

@anonym_autor my sťahujeme torrenty na Plex, ak nieco nie je na netflixe. Inak Netflix a Voyo

ivka225
4. jún 2026

My sme Netflix zrušili, zaplatili sme si Dafilms a sme maximálne spokojní.

sheratan
4. jún 2026
@ivanakal

Mala som disney, hbo, voyo, netflix. Nechala som si netflix, ten bol zo vsetkych naj. Teraz ale nie je to co to byvalo. Presli sme ale na Kodi. Tam je fakt ze vsetko, a za par eur.

@ivanakal cauko, prosim ta kodi funguje? Mali sme ho dlho, ale zrusili ho 😐 moj zivot vtedy skoncil 🙈🙈🙈😂😂😂

minenkaa
4. jún 2026

@anonym_autor mame netflix cely rok,skylink cely rok ,tam tak dvakrát do roka platíme hbo ,voyo občas zaplatím ,Amazon príme,mali sme aj Disney pár rokov
Ja chcem všetko zrušiť ,len muz pozerá veľa filmy

vandavision
4. jún 2026

Netflix som zrušila, nebolo to nič pre mňa. Na hbo nedám dopustiť, tam mám super veci a máme Disney sú tam marvelovky, rozprávky a seriál doktori tam momentálne pozerám 😁

ivanakal
4. jún 2026
@sheratan

@ivanakal cauko, prosim ta kodi funguje? Mali sme ho dlho, ale zrusili ho 😐 moj zivot vtedy skoncil 🙈🙈🙈😂😂😂

@sheratan jasne. Nam to ide stale, mozno bola nejaka porucha ale my sme problem nemali. Mame ale doplnok alebo ako sa to vola, Stream cinema cz a sk. a to ide stale

kvetka22
4. jún 2026

Netflix mame stále, iné platím, len ak si chcem niečo pozrieť, alebo stiahnem cez torrent. Teraz platím HBO kvôli seriálu Halfman

tilly
4. jún 2026

Netflix a HBO mám od o2. Voyo platím kvôli športu a sky stojí tuším 3 eurá. Keby som mala niečo zrušiť, asi netflix.

frflos_nespokojny
4. jún 2026

mam hbo, netflix, skyshowtime a skylink live sk-cz. disney som zrusil, hbo pozeram velmi malo- alebo skor vobec. skyshowtime som dal koli jednemu serialu, ale obcas pozriem. momentalne ficim na netflixe ale najviac skylink archiv

anonym_df367e
4. jún 2026

@anonym_autor máme momentálne netfilx, voyo a skyshow. Kedysi sme mali aj max a Disney. Ak by som mala každý stream platiť sama, tak si nechám len Netflix 🙂. Len teda máme s pár susedmi 1 účet na všetko, takže ma streamy vyjdu do 10€/mes.

anonym_a44ef4
4. jún 2026
@ivanakal

@ivanakal Kodi je nelegalne

ivanakal
4. jún 2026
@anonym_a44ef4

@anonym_a44ef4 ok. A? Aj sledovanie filmov online cez kadejake stranky je nelegalne a ludia to robia. 😉

frflos_nespokojny
4. jún 2026
@anonym_a44ef4

@anonym_a44ef4 neviem odkial beries taketo informacie ?
nerozsiruj tu paniku !!! nemas pravdu

anonym_e58ad5
4. jún 2026

Voyo kvôli sľubu a bombuj kvôli simpsonovcom. 10€/6m a žiadna ReklAma

niekto2hy
5. jún 2026
@sheratan

@sheratan Kodi s tym nic nema,nefunkcny doplnok ries s autorom doplnku.

anonym_bad334
5. jún 2026

Mame zadarmo k pausalu aj netflix aj hbo max,pozerame to na striedacku.Konecne dopozerali serial o tych bratoch,co nahanali duchov.Takze zalezi,co a kde akurat pozerame.

anonym_a44ef4
5. jún 2026
@frflos_nespokojny

@anonym_a44ef4 neviem odkial beries taketo informacie ?
nerozsiruj tu paniku !!! nemas pravdu

@frflos_nespokojny Ty si panika - ano, mozno samotna aplikacia nie, ale ulozisko piratsky stiahnuteho obsahu legalne nie je - ale ved uz vam aj zdrazeli a nie vsetky uloziska su funkcne.. ked platis streamingovej spolocnosti - nekradnes obsah, maju legalne zakupene licencie a platia distributorom a tvorcom. Ty platis ojebavacov.

sheratan
5. jún 2026
@niekto2hy

@sheratan Kodi s tym nic nema,nefunkcny doplnok ries s autorom doplnku.

@niekto2hy ano, viem ze ide o doplnok. Webshare nam stale funguje na stahovanie. Ja do toho nerozumiem az tak... vies mi poradit, ako to riesit dalej? Mali sme to cez streamcinema 🥹

frflos_nespokojny
5. jún 2026
@anonym_a44ef4

@frflos_nespokojny Ty si panika - ano, mozno samotna aplikacia nie, ale ulozisko piratsky stiahnuteho obsahu legalne nie je - ale ved uz vam aj zdrazeli a nie vsetky uloziska su funkcne.. ked platis streamingovej spolocnosti - nekradnes obsah, maju legalne zakupene licencie a platia distributorom a tvorcom. Ty platis ojebavacov.

@anonym_a44ef4 niekto ti stoji na kabli ! Kodi vobec nepouzivam a nikde som neuviedol, ze platím tretej osobe. Vylešti si poriadne svoju sklenenú guľu, alebo ju reklamuj. 😘

anonym_a44ef4
5. jún 2026
@frflos_nespokojny

@anonym_a44ef4 niekto ti stoji na kabli ! Kodi vobec nepouzivam a nikde som neuviedol, ze platím tretej osobe. Vylešti si poriadne svoju sklenenú guľu, alebo ju reklamuj. 😘

@frflos_nespokojny Frfli na svoju manzelku, frflos

frflos_nespokojny
5. jún 2026
@anonym_a44ef4

@frflos_nespokojny Frfli na svoju manzelku, frflos

@anonym_a44ef4 na manzelku sa usmievam. jediny kto tu frfle je hadaj kto ? 😘

anonym_a44ef4
5. jún 2026
@frflos_nespokojny

@anonym_a44ef4 na manzelku sa usmievam. jediny kto tu frfle je hadaj kto ? 😘

@frflos_nespokojny frflos_nespokojny

marca12
5. jún 2026

@anonym_autor My to striedame. Najcastejsie mame netflix,ale ak vyjde nieco dobre na HBo Max,tak dam ten a netflix zrusim. Nemam stale predplatene celkobo malo pozerame tv.

frflos_nespokojny
5. jún 2026
@anonym_a44ef4

@frflos_nespokojny frflos_nespokojny

@anonym_a44ef4 si zabila 😎