Skúsenosti s SkyShowtime: Lacnejšia alternatíva k Netflixu?
Ahojte, máte niekto SkyShowtime? Hľadáme lacnejšiu alternatívu k netflixu. Spokojne ste ?
máme, supééér.
Ja som ho mala ked začal asi rok..neviem..vratila som sa k netflix...par filmov som chcela vidiet a boli tam dostupné inak skor staré..produkcia netflixu je uplne ina.Hlavne čo sa seriálov týka. Takže podla mna sa to nedá zrovnávat.Je to uplne iná platforma
No ja neviem, mali sme aj aj. Ale skyshowtime sme zrušili a netflix nechali. Nic zaujimave pre nas tam nebolo.
Sľubovali priestorový zvuk do pár mesiacov od príchodu na trh, prešlo niekoľko rokov a zvuk je stále len stereo.
mali sme chvilu, ale nebolo tam nic poriadne, len same somariny, zrusili sme.
Disney+ tiez stoji za staru belu, nic extra tam nemaju, same klasiky co clovek videl uz milion krat.
HBO ma zmysel tak raz za rok - dva, ked su tam uz konecnce cele serie, ze si to clovek vie pozriet v klude rad za radom a nie nato cakat kazdy tyzden na jednu cast.
Jedine co sa trochu oplati je netflix a voyo, nech sa nemusim jedovat s klasickou telkou a blbymi reklamami.
@anonym_autor žiadna sa neoplatilo platiť celoročne zaplatiť na 1-3 mesiace a potom zas inú. Momentálne máme Disney zadarmo od Orange a je tam malo dabovanych . Pozerám hlavne pri žehlení alebo inej práci a to sú titulky nanič . Hádam len rozprávky sú tam dabovane. Skyshowtime pozrieš obsah pomerne rýchlo. HBO tiež . Najlepší asi fakt netflix, ale ako vravím najlepšie je striedať.

Ano