icon

Skúsenosti s SkyShowtime: Lacnejšia alternatíva k Netflixu?

Dnes o 15:03

Ahojte, máte niekto SkyShowtime? Hľadáme lacnejšiu alternatívu k netflixu. Spokojne ste ?

anonym_8aeec5
Dnes o 15:09

Ano

anonym_c32f4f
Dnes o 15:15

máme, supééér.

sisa_s
Dnes o 17:00

Ja som si tam nic nenasla, vela starin, skor Disney+ odporucam

babababka
Dnes o 17:01

Pridám sa.Tie programy sú len angličtine?Ďakujem.

magduska2
Dnes o 17:31

Ja som ho mala ked začal asi rok..neviem..vratila som sa k netflix...par filmov som chcela vidiet a boli tam dostupné inak skor staré..produkcia netflixu je uplne ina.Hlavne čo sa seriálov týka. Takže podla mna sa to nedá zrovnávat.Je to uplne iná platforma

stankadu
Dnes o 19:12

No ja neviem, mali sme aj aj. Ale skyshowtime sme zrušili a netflix nechali. Nic zaujimave pre nas tam nebolo.

vlca666
Dnes o 22:30

Sľubovali priestorový zvuk do pár mesiacov od príchodu na trh, prešlo niekoľko rokov a zvuk je stále len stereo.

elanor
Dnes o 22:43

mali sme chvilu, ale nebolo tam nic poriadne, len same somariny, zrusili sme.
Disney+ tiez stoji za staru belu, nic extra tam nemaju, same klasiky co clovek videl uz milion krat.
HBO ma zmysel tak raz za rok - dva, ked su tam uz konecnce cele serie, ze si to clovek vie pozriet v klude rad za radom a nie nato cakat kazdy tyzden na jednu cast.
Jedine co sa trochu oplati je netflix a voyo, nech sa nemusim jedovat s klasickou telkou a blbymi reklamami.

anonym_c2f683
Dnes o 23:15

@anonym_autor žiadna sa neoplatilo platiť celoročne zaplatiť na 1-3 mesiace a potom zas inú. Momentálne máme Disney zadarmo od Orange a je tam malo dabovanych . Pozerám hlavne pri žehlení alebo inej práci a to sú titulky nanič . Hádam len rozprávky sú tam dabovane. Skyshowtime pozrieš obsah pomerne rýchlo. HBO tiež . Najlepší asi fakt netflix, ale ako vravím najlepšie je striedať.