1. atestácia - Ružomberok
Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem
Mám info, že vôbec nestíhajú, teraz prichádzajú posudky atestácií z cca 10.1.-termíny obhajoby okolo 15.4.
Zdravím vás. Prosím vás, riešil niekto v oblasti žiak kompetencia 3 vplyv sociálnych sietí na vývin žiaka? Chcela by som sa niečo opýtať ďakujem
Pekný deň všetkým, tak posudok konečne doma😊 prosím vedeli by pomôcť niekto s vypracovanými otázkami k 1.atestácii. vopred ďakujem
Pekný deň všetkým, tak posudok konečne doma😊 prosím vedeli by pomôcť niekto s vypracovanými otázkami k 1.atestácii. vopred ďakujem
@nini29 Ahoj, ja som to robila s kolegynou a ona to dala do Chatgpt vypracovat, uz som to sice vyhodila, ale myslim ze takto si treba pomoct. mala som to dokopy na 10 stran.

Ja som poslal 30teho necelé dva týždne dozadu, ale som netrpezlivo nervózny 🤦🏻♂️😅 jak malé decko… už to chcem mať za sebou. Písal som podľa predlohy. A toď vsio… všetci po novom vraj sa píše životopis 🤷♂️🤦🏻♂️ Keď bude treba… doložím. Akurát ten som nikde nevidel vôbec a podľa mňa netrebalo. Veď nehľadám si robotu, ale opisujem/diagnostikujem prácu so žiakmi a nie seba preto, aby ma prijali… Životopis im budem opisovať/podsúvať súčasne počas odpovede… aspoň podľa mňa. 🤔🤷♂️ Len ma zaujíma, že dokedy zvyknú odpovedať kvôli tomu náporu prác 🙄😩🥺😢
@nihillus prišiel Vám už posudok?